Kada pokrenem kompjuter, mogu da udjem u bios i da vršim svakojaka podešavanja, ali kad krene da učita sistem, još pre nego što se pojavi logo, kompjuter prikaže nekakvu mešavinu blue screena i crnog, i restartuje se.
Sistem sam zapravo instalirao na SSD pre nego što sam ga ubacio u novo kućište i radio je normalno.
Pokušao sam da promenim mesto RAMu, da promenim SATA ulaze. Stavio sam i stari hard sa sistemom, ali i njega obara.
Jedino da krenes sistemom eliminacije, da svaku komponentu probas na drugom kompu i da utvrdis da nije slucajno hardverski problem.
Inace meni ovo deluje da nesto softverski zajebava, daj malo vise detalja o plavom ekranu sta tacno izbaci , slikaj nekako, ovako na slepo niko ti ne moze pomoci...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.