ajde shrto nas obmanjujete sa cenama evo primera kada stavim u pretragu psi-e nvidia naidjem na Gainward Bliss 7600GT PCX TV-DVI 256MB Grafička kartica, GF 7600 GT, PCI-E x16, 256 MB GDDR3, DVI 6.088,00 74,33 ⬠e sad kada kliknem na ono vashe cuveno gde da kupim pojavi se ime firme NP Network d.o.o.ali oni nude GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256 DT PCI Express X16 25.05 6.088,00 74,33 ⬠KO TU LAZE??? i josh neshto nekome ste dali moj meil ma me sada smaraju sa glupostima
Ovo sa cenama mogu i nekako da progutam,jer se nadam da ce se o u skorije vreme resiti..ali ovo sto se tice mail-ova je necuveno...Primio sam neki mail za serbian business,a nije vezan za neku temu.mislim da niju u redu da dajete nase mailove vasim saradnicima....Ipak je to privatan podatak koj ja mogu da dam kome hocu,a ne Vi...
Bolje je da odgovoris sam sebi,a onda lepo da se izbrises. Zeljko je prestao da odgovara na pitanja. A nemoj samo da se zeznes da postavis pitanje sta bi sa obecanjima o poboljsanju foruma.Ako neko nesto pita na tu temu on lepo izbrise taj post i gotovo.Do sad je samo briso postove...mislim da je sledece banovanje sa foruma. Nek mu je na cast.
:: ajde shrto nas obmanjujete sa cenama evo primera kada stavim u pretragu psi-e nvidia naidjem na Gainward Bliss 7600GT PCX TV-DVI 256M :: Grafička kartica, GF 7600 GT, PCI-E x16, 256 MB GDDR3, DV :: 6.088,0 :: 74,33 â :: e sad kada kliknem na ono vashe cuveno gde da kupim pojavi se ime firme NP Network d.o.o.ali oni nude GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256 DT PCI Express X16 25.05 6.088,00 74,33 ⬠KO TU LAZE??
Dešavaju se greške prilikom razvrstavanja al zato i postoji `Naziv proizvoda kod prodavca` da bi tačno videli o kojem se proizvodu radi za određenu cenu. Tako ste zaštićeni da Vas bilo ko obmanjuje kako ste Vi rekli
:: i josh neshto nekome ste dali moj meil ma me sada smaraju sa glupostim
Molim te samo mi reci odakle ti takva ideja. Kako si došao do tog zaključkal????? Svi Vaši podaci su poverljivi i niko nema uvida u njih. Lično primam (na lični mail) preko 400 mail-ova dnevno i to raznoraznih spamova. Mi se borimo protiv spama. Po tvom principu i ja mislim da si ti dao moj mail pa me smaraju sa glupostima....???????
Ma ovakve teme su dobre..malo ispljujemo admina i onda smo mirni neko vreme dok nam opet ne dodje..a oni za to vreme lade m*da..Ako misle da je banovanje najbolja stvar koju mogu da ucine,onda neka urade..ja necu umreti ako mi zabram\ne pisanje na forumu...Pozzborcima za prava forumasa..
:: :: :: Molim te samo mi reci odakle ti takva ideja. Kako si došao do tog zaključkal????? Svi Vaši podaci su poverljivi i niko nema uvida u njih. Lično primam (na lični mail) preko 400 mail-ova dnevno i to raznoraznih spamova. Mi se borimo protiv spama. Po tvom principu i ja mislim da si ti dao moj mail pa me smaraju sa glupostima....?????? ::
briga me za greske u cenovniku i ostale gluposti ...GRR je lepo rekao da nam PRODAJU mailove..ja sam dokaz za to..jer sam siguran DA SAM JEDINI koji je dao mail -telefon..moj mail je mail od telefona koji NIGDE DRUGO NISAM DAO...a obasipaju me sa spamovima od kad sam na PCBERZI i to od VISE razlicitih DOMACIH firmi ..to je NECUVENO , totalni bezobrazluk
Prodati mailovi, aman ... znate li Vi šta ste upravo odvalili ... ?
18.06.2007. 22:23
status: admin broj poruka: 714
Ideja da smo mi bilo kome prodali mailove svojih korisnika je takav bezobrazlluk da prosto nemam reči.
Ako ste Vi objavili neki mali oglas i u njemu ostavili mail ili telefon onda je to Vaš problem a ne problem prodaje.
Takođe, da li Vam je možda palo na pamet da je mailove prodao provajder kod kog imate otvoren mail ili onaj preko kog idete na net, koji Vam inače isporučuje poštu? Živimo u Srbiji, zar ne? Ovde je sve moguće.
Budite sigurni da nismo mi prodali nikome nikakav mail.
A što se tiče greški u cenama, moguće su - mi samo objavljujemo cene onako kako nam firme proslede cenovnik. Svakako se trudimo da to bude bez greški, ali nekada pogreše oni, nekada ne pošalju cenovnik na vreme, ..., u svakom slučaju po neka greška je moguća, ali mislim da je to u zanemarljivom procentu izraženo.
Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze.
:: briga me za greske u cenovniku i ostale gluposti ...GRR je lepo rekao da nam PRODAJU mailove..ja sam dokaz za to..jer sam siguran DA SAM JEDINI koji je dao mail -telefon..moj mail je mail od telefona koji NIGDE DRUGO NISAM DAO...a obasipaju me sa spamovima od kad sam na PCBERZI i to od VISE razlicitih DOMACIH firmi ..to je NECUVENO , totalni bezobrazluk
Kao što sam vec rekao: NI JEDAN PODATAK IZ PC BERZE NIJE DAT NA UVID TREÃEM LICU! Kao prvo ni jedan podatak osim mail-a (a dopuštamo i Yahoo, Google....koji se otvaraju na svaki minut) nije obavezan ili barem ne mora tačno da se navede.
Drugo, ako razmisliš, pc berzu čine upravo user-i, i to je i razlog zašto se firme reklamiraju. Zar bi neko bio toliko glup da podeli telefone i da ostane bez srži sajta????
Treće, PC Berza postoji od 1999 i ne bi stekla popularnost da nije uvek brinula o svojim korisnicima i njihovim potrebama. Znaj da je prvih godina ovaj sajt podignut samo iz ljubavi prema računarim i IT tehnologiji i da smo bili jedni od pionira razvitka svesti o računarskoj tehnologiji. Tih prvih godina nije bilo zarade već je svo zadovoljstvo bilo u činjenici da si nekom pomogao. I sada posle toliko truda neću dozvoliti da me neko okrivljuje bez razloga, a i dokaza jer nema te cene zbog koje bih uradio nešto mimo svoje savesti ili bilo ko iz pc berze.
Ãetrvto, da li je moguće da je neko van pc berze a, ko ima uvid u bazu (provajder gde se hostuje sajt) mogao da pomenute podatke otkrije. Da, moguće ali sumnjam s obzirom da su i oni profesionalni.
Sada je moguće vrlo lako doći do traženih podataka pogotovo ukoliko je neko od korisnika koristio pravo ime recimo na oglasima. Telekom je izbacio kompletan imenik i nije teško naći broj telefona.
Zaključak, meni je vrlo žao ako imaš problema i ako mogu nekako da pomognem ja sam tu ali ponavljam niko iz pc berze 100% nije niti će ikada dati bilo koji podatak koji je dobila od korisnika i uvek će gledati da izađe u susret istima koliko je god to moguće.
:: :: :: :: Poštovani :: :: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze :: :: Ime i prezime pošiljaoca: kolja rodi :: e-Mail pošiljaoca: koljar@sezampro.y :: :: http://www.serbianbusinesspages.com :: :: Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze :: :: Hvala :: https://www.pcberza.co.yu PA TI VIDI LEPO KO JE TAJ KOLJA I ZASTO I KAKO MI SHALJE MAI
To je poruka koja se dobija kada ti neko pošalje lični odgovor na pm. Isto možeš da proveriš ako na neki svoj odgovor ili svoje pitanje pritisneš email i napišeš odgovor. Funkcioniše tako što se Vama šalje odgovor (ličnije sadržine koji ne bi trebao da se vidi na net-u) preko naše adrese upravo iz razloga da treće lice ne bi došlo do Vašeg mail-a.
Ukoliko neko zloupotrebi pm i počne da Vam dosađujete onda nam se obratite i mi preduzmemo odgovarajuće mere.
sta bre samo napadate jadne ljude,svi samo kritikuju i to bez razloga...greske su svakodnevna pojava na sajtovima ovakvog tipa,hvala bogu imas telefon zovi pa pitaj,a sto se mailova tiche dajte ljudi ponasate se ko mala deca...uostalom svi kritikuju a po ceo dan vise na pc berzi....ja mogu reci samo da je ovo najbolji srpski sajt i da ce biti jos bolji...toliko od mene za ovu temu pozdrav
Shlihtarooo...zezam se..ali ovo sa mailovima je necuveno..meni nije problem da obrisem mail,ali zasto sam ga uopste primio??admini moraju da preduzmu nesto po tom pitanju jer koliko vidim isti mail se pojavio i kod grr-a i kod mene,a verovatno i kod ostalih..Sto se tice napadanja jadnih ljudi,mi od njih ne zahtevamo nista vise nego unaprede ovaj forum,jer kako tihimil kaze ovo je najbolji srpski sajt,a mi zelimo da to stvarno i bude..i samo zbog toga kritikujemo admine..Ako se neko prihvatio ovog posla,ma koliko bio tezak,treba da ga odradi valjana..ili da ga uopste ne odradi(a ne ovako da nas stalno zamlacuju sa nekim rokovima poboljsanja i sl.).Pozadrav za admine i nemojte da se uvredite za ovo sa mailovima..mi smo prodavanje nasig mailova nekome samo naveli kao jednu od mogucnosti..Pozz
Re: Prodati mailovi, aman ... znate li Vi šta ste upravo odvalili ... ?
18.06.2007. 23:51
status: user broj poruka: 2909
:: Ideja da smo mi bilo kome prodali mailove svojih korisnika je takav bezobrazlluk da prosto nemam reči :: :: Ako ste Vi objavili neki mali oglas i u njemu ostavili mail ili telefon onda je to Vaš problem a ne problem prodaje :: :: Takođe, da li Vam je možda palo na pamet da je mailove prodao provajder kod kog imate otvoren mail ili onaj preko kog idete na net, koji Vam inače isporučuje poštu? Živimo u Srbiji, zar ne? Ovde je sve moguće :: :: Budite sigurni da nismo mi prodali nikome nikakav mail :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o
NARAVNO DA TI VERUJEMO.TI MAKAR NIKAD NISI LAGAO.
Predlozi su sasvim OK i već radim na njima, biće to gotovo u toku nedelje. Problematičan mi je samo 10. predlog je za sada nemamo mogućnosti da uključimo upload a da ne napravimo problema provajderu. Jednostavno to ne dozvoljavaju za sada. Mada, pokušaćemo i to da rešimo u dogledno vreme.
Prethodnih 15-ak dana sam bio u nekoj gužvi ( ne vezano za firmu, privatne obaveze, neplanirane ). Obećavam da ću do kraja ovog vikenda završiti većinu stvari koje sam obećao na forumu.
Sutra u toku dana postavljam nove opcije. Moje izvinjenje, stalno mi iskrsne nešto neplanirano i nikako da se skoncetrišen na ono što je trebalo da odradim. Većinu opcija sam pripremio, sutra ću pokušati da to privedem kraju.
Pa potpuno je normalno da dobiješ ovakvu poruku, nije valjda da to do sada nisi shavtio. Ova poruka je dokaz da se radi na zaštiti identiteta korisnika.
Pored svake poruke koju prosledite na forum postoji opcija e-Mail koja služi posetiocima da direktno na mail kontaktiraju autora poruke. Ali, oni ne mogu da vide na koji su mail poslali poruku jer se to radi u pozadini.
U ostalom pročitajte to što piše u poruci pa ako Vam ni tad ne bude jasno, onda stvarno ...
:: :: :: :: Poštovani :: :: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze :: :: Ime i prezime pošiljaoca: kolja rodi :: e-Mail pošiljaoca: koljar@sezampro.y :: :: http://www.serbianbusinesspages.com :: :: Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze :: :: Hvala :: https://www.pcberza.co.yu PA TI VIDI LEPO KO JE TAJ KOLJA I ZASTO I KAKO MI SHALJE MAIL
Asus EAX1650PRO/HTD/256M Grafička kartica, Radeon X1650 Pro, PCI-E x16, 256 MB DDR II, TV-out, DVI 913,00 11,15 ⬠evo ako bi mogli ovo da mi nabavite spamujte do mile volje
koliko vidim i drugi dobijaju iste reklame. pa vi imate spam server,posto glavna namena berze ne radi.barem je lepo i shareno :)
nemojte da se ljutite, pa ja spama imam kolko hocesh. samo ste me bash razocarali.toliko o ovome. ps. ove iz Essepi Computers treba lepo upozoriti pa ako nastave da varaju narod
Kad smo vec kod SerbianPages spama, i ja sam dobio pre nekoliko meseci pravu poruku tipa: Posetite nas, nadjite sve sto vas interesuje.. https://www.serbianbusinesspages.com...itd, i znam da sam mail ostavio samo na PC berzi...Ali nemam mail sada jer je odmah zavrsio u trash... Ko ovde laze, ne znam, ali mail jednostavno moze da se izbrise, ili ako ste na gmail-u, oznacite ga kao Spam i jednostavno vise ne stize...pa nije toliko strasno da mora ovolika prepirka da se digne? Kada sam se registrovao na Gmail, pocele su posle mesec dana da mi stizu spam poruke preko glave, i sta sam trebao? Da tuzim google?
...da bi covek dobio mail preko foruma pc berze ,posiljalac MORA biti prijavljen na berzi,a ako je covek dobio spam preko berze to je ZLOUPOTREBA pcberze,pa prema tome i posiljalac mora biti sankcionisan ili neka Kolja Rodic objasni motiv slanja poruke...Barem se tako radi u kulturnim serdinama,kojima tezimo,a sto se tice gresaka uvek su moguce...Ovo za banovanje sam najozbiljnije mislio jer ako se takvi ovde `nakote`,nece covek moci da dise...`ajd u zdravlje!
Mogu oni njega da banuju,i sta onda..on otvori novi nalog sa novom e-mail adresom-bar to nije problem...I opet primamo razne mailove...ali prezivecemo sa tim mailom..nego da vidimo sta se desava sa ispunjenjima zahteva..Mi u ovoj temi raspravljamo o prodaji mailova i o neodgovornosti admina..a on je samo rekao da nije prodao nase mailove,a nigde ne pise zasto nije ispunio obecanja u roku...Pozzz
... Naravno da je nemoralno takvo iskorišćavanje pm i prema Vama korisnicima i prema oglasivačima koji plaćaju reklamu od kojih se sajt izdržava i taj korisnik će svakako biti banovan. Ali kao sto rece @Dyca nije teško otvoriti novi nalog i nastaviti sa istom pričom. Mi ćemo svakako nastaviti sa banovanjem takvih korisnika uz Vašu pomoć pa ko izdrži. Ukoliko mislite da to nije dovoljno izvolite pa iskažite Vaše mišljenje kako bi i drugi imali predstavu o njima. Naravno, sve sa dokazima.
@Daum
:: Kad smo vec kod SerbianPages spama, i ja sam dobio pre nekoliko meseci pravu poruku tipa: Posetite nas, nadjite sve sto vas interesuje.. https://www.serbianbusinesspages.com...itd, i znam da sam mail ostavio samo na PC berzi...Ali nemam mail sada jer je odmah zavrsio u trash..
Ukoliko ste koristili usluge oglašavanja na malim oglasima i u istim naveli mail to je jedini način da neko direktno dođe do Vašeg mail-a. Da bi rešili problem, do kraja dana napraviću dodatni modul za oglase koji štiti Vaše direktne mail adrese a, zainteresovani kupac moći će da Vam se obrati na mail samo preko našeg servisa gde neće imati uvid u Vašu stvarnu adresu.
Sve u svemu, svi koji se malo razumeju u IT znaju da je spam najveći problem ne samo kod nas već i u svetu i da će se isti teško rešiti.
Problem cena rešicu u naredna 2-3 dana. Postojaće mogućnost da nas upozorite na loše razvrstavanje (grupu proizvoda), lošu cenu.....
@Dyca
Ono što je Željko obećao siguran sam da će i odraditi. Naravno, ispalo je onako kako niko nije želeo ali život ide dalje.... Ne može se reći da nije bilo poboljšanja a, u narednim danima biće ih još, a sve u interesu da poboljšamo kvalitet sajta uz Vašu pomoć.
Nadam se da ce sada biti poboljsanja u stvarnih nekoliko narednih dana...Sto se tice ideje za mailove,svidja mi se i mislim da ce uroditi plodom(barem se nadam...) i drago mi je da smo saslusani i da ce se nesto uradti povodom ovog problema..Pozrav.
Odakle vam bre energija da tol`ko kukate zbog negog e-mail-a ili pogresno unete cene... Pored toliko spama koji svi dobijamo svakodnevno, ne znam kako uspevate da provalite koji je odakle... A i ta kuknjava stalno za forum (kao ona dvojica sto se stalno prepucavaju na forumu, pa malo malo, pa ga neko napusti, jerbo je mlogo povredjen...), k`o neke babe sa alchajmerom i PDA uredjajem u ruci, te ti si rekao ovo, te ti si uradio ono, id`te jur`te zenske, man`te se tog svakodnevnog bitch-ovanja i wine-ovanja... Get a life...
I ti bi isto reaovao da teneko vuce za nos,koliko su nas vukli..ali se nadam da ce sve biti bolje..Sto se tice maila,ni ti ne bi voleo da neko daje tvoj mail i da ti salje spam,ili se varam???
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.