Upravo mi crkle originalne baterije koje sam dobio uz daljinac i tv karticu marke Pinnacle. E sad, to nije nista cudno s tim sto sam tv kartu kupio pocetkom 2002. Kako je moguce da su ovoliko trajale, a pritom daljinac je malte ne koriscen svakodnevno?
Još uvek ima stvari koje se ne proizvode po kineskim standardima, pa čak ni u samoj Kini. Svedoci smo da stvari proizvedene u Kini, po nekoj `zapadnoj` ili japanskoj tehnologiji, standardu i QC testu kvaliteta, ipak, NISU ISTE kao one proizvedne na originalnom mestu, jednostavno, negde u lancu oni moraju da zakinu i zajebu, jer im je u duši da se, sve dok se beskrajno krevelje i klanjanju mušteriji, istu smatraju idiotom, ili, ovcom po srpski. Dalje, alkalne baterije i treba da traju godinama u pravilno sklepanim daljincima, čije su komponente kvalitetne (nisu kineske), nemaju struju šuma veću od signala, i toplinske gubitke veće od snage na predaji... tj. mali su i impulsni potrošači i to zato i treba da traje godinama. Uzmi opet neke, ali ne Panaosonic, Panasonyk i slično, ALKALNE bakterije i trajaće dugo.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.