Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Moneybookers
STRANA 1 OD 1
Mirko78 Moneybookers 02.08.2012. 13:10 T46928

status: user
broj poruka: 419
Poz ljudi. Potreban mi je savet od nekoga ko ima nalog na ovom sajtu i koristi ga. Naime otvorio sam nalog i sad hocu da dodam svoj devizni racun Intesa banke. Sve ide ok ubacio sam i SWIFT ali me buni Account number. Sta kucam tu...broj sa Visa electron kartice (16 cifara sa kartice sa cipom) ili broj sa kartice deviznog racuna (U intesi to pocinje RS35-... i ima 22 ili 23 karaktera)? Sajt ce da prihvati bilo koji broj da otkucam zato sam i zbunjen. Zvao sam intesu i neznaju da mi odgovore.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Korak 2: Potom cete od Moneybookers-a primiti email... 03.08.2012. 13:46 #434462

broj poruka: 10999
na adresu koju ste uneli u Koraku 1

http://goo.gl/6ypKX
Mirko78 re 04.08.2012. 15:02 #434608

broj poruka: 419
Neznam od kad ti je to uputstvo ali sajt vise ne izgleda ni blizu onako. I nije problem registracija nego sam pitao za broj racuna koji se unosi i to da mi kaze neko ko je vec registrovan. A problem sam resio ionako.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs