Posto nemam druge alternative, odlucio sam se kablovski internet navedene firme. 19.05.2012. god. u predstavnistvu u Obrenovcu potpisao sam ugovor. `Gospodja` koja radi rekla mi je da imaju akciju i da je do 1. septembra pretplata 1 dinar, a ako potpisem ugovor na 18 meseci umesto 1,5 dobijam 3 Mb/s. Potpisao sam ugovor i posle vise od mesec dana udostojili su se da dodju (isao sam jedno 5 puta u predstavnistvo i par puta zvao korisnicki servis). Zove me supruga (ja sam na poslu) i kaze da paket od 3 Mb/s ne postoji. Trazim da mi da lika koji prikljucuje i pitam ga o cemu se radi jer na oficijalnom sajtu pise, idiotkinja iz predstavnistva mi je rekla isto a on kaze da to samo vazi za Bg i da idem da se zalim u predstavnistvo. Zovem korisnicki servis (ukljuci se kada se zove predstavnistvo), obrazlozim problem i zenski glas sa druge strane zice mi kaze da sam ja idiotkinju pogresno razumeo, pitam a sto bi potpisivao ugovor na 18 meseci na sta mi ona kaze `Pa gospodine dobili ste 3 meseca po dinar` i nakon toga se famozno prekinu veza. Sto je najcrnje u ugovoru koji sam sklopio sa njima pise samo da sam sklopio na 18 meseci, a velicina paketa i cena istog su blanko crtice. Poludeo sam. Je l ima neko ideju sta je pametno raditi!?
Tesko ces dokazati da ti je ``gospodja`` rekla ono sto je rekla. O tome
21.06.2012. 14:01
status: user broj poruka: 10999
u ugovoru ni slovceta nema, a tvoj potpis potvrdjuje tvoj pristanak na ono sto pise... Ako neces da raskidas ugovor i placas ``penale``, ostaje ti da se nadas da ce u bliskoj buducnosti uslediti ``genericko`` povecanje protoka svim korisnicima (uskoro ce 2-3Mb/s biti najniza moguca deklarisana ``brzina protoka``)...
... ma boli te patka, šta tek da kažu svi oni koji su kupili tri brošure pompezno nazvane knjigama, za trićavih 2290€, i još, da bi se izvadili, uvukli bar troje ljidi koji im nešto znače i koji im veruju, u usranu piramidalnu šemu, koja nikada neće umreti u Serbistanu. Idi odmah, dernjaj se i traži ono što su obećali ili raskid - jer to definitivno ne može u palankama.... šta drugo. Sad ostaje na tvom grlu i energiji da dokažeš kako nisi bio prosto glup i gluv, kao što ti objašnjavaju, već, da si bio samo glup da poveruješ guski na IT poslovima, i da ti je ona nešto obećala a ni sama ne zna šta je to.
Obrati se inspekciji i zaštitniku gradjana. Postavi ovu temu na svim forumima. Ako imas nekog na nekom mediju nek napise clanak ili nek objavi tu vest. Snimi sve to na kameri pa postavi na youtube-u a mi cemo da delimo taj video. Ako je sve tako kako si reko a sad nemam razloga da sumnjam da je stvarno i tako iz iskustva sa drugim provajderima ja bi ovo tero do kraja. Samo nemoj sebe da teras do kraja.Nemoj da se nerviraš. Nemoj da prekidas ugovor vec placaj a sve ovo drugo uporedno radi. Od sad kad bilo sta ugovaraš ukljuci snimac na telefonu . Trgovina i prodaja je postala nevidjena prevara. Prakticno bilo koji ugovor ti je akt koji mora da prelista dobaaaar advokat. Kad sam uzimao telefon odnosno ugovor na 2 godine da znas sta su sve meni samo prodali. Doduse ja to nisam ni koristio pa nisam ni znao ocito neke stvari. U praksi to nema veze sa tim od 1500 minuta besplatno u mrez a niko nije reko da to vazi tek kad potrosis ka svim mrezama do interneta koji ima brzinu samo za surf i za nista drugo pošto se brzina stalno menja pa je za drugo neupotrebljiv.
Supio sam u kontakt sa gospodjom iz RATELA rekla mi je da obrazlozim problem i posaljem mail-om ili odnesem licno. Posto danas dezuram sutra cu da posaljem mail, a zatim da odem kod onih lopina i da im se najebem majke. Sta ce biti videcemo. I dalje ne mogu da verujem da su toliki prevaranti a ja tolika magarcina
Ma nismo mi magarci nego su oni il prevaranti ili nemaju pojma ni sami šta prodaju (najcešce je ovo u pitanju)
:: Supio sam u kontakt sa gospodjom iz RATELA rekla mi je da obrazlozim problem i posaljem mail-om ili odnesem licno. Posto danas dezuram sutra cu da posaljem mail, a zatim da odem kod onih lopina i da im se najebem majke. Sta ce biti videcemo. I dalje ne mogu da verujem da su toliki prevaranti a ja tolika magarcin ::
Zamolio bih da mi se jave osobe koje su nezadovoljno sa ovom prevarantskom firmom koja zaposljava arogantno osoblje.
Pre nesto vise od dve nedelje su mi uveli internet (cekao sam 5 nedelja nakon potpisivanja ugovorora da to ucine - Beograd je u pitanju) veza malo malo pa pukne. Prvi komsija ima isti problem (i on je od skoro sa njima). Problem je vise puta prijavljen a nista nisu po tom pitanju uradili. Vec postoji nas troje koji hocemo da pisemo pismo RRA-u i prijavimo ove prevarante ali bi bilo dobro kada bi se jos neko udruzio. Ukoliko ste osteceni, javite se pa da zajedno podnesemo prijavu.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.