Poštovane kolege koje su najčešće adrese koje posećujete kada tražite knjige tačnije stručnu literaturu, počinjem da radim diplomski pa mi treba što više informacija, a profesori kao i svi ostali kad ih pitaš za neku knjigu samo odbruse: Imaš sve na internetu čak kad sam pitao profesora da mi omogući pristu kobsonu odgovorio je da on to ne može kao to je bitno nema stim zezanja u suštini neće da mi da pristup... te se snalazim kao i većina kolega studenata, uspeo sam da izvučem nešto i sa youtuba mada opet to je dosta starije.
Tako da molim za adrese odakle može da se bar pročitaju knjige.
Ma u vezi mašinstva, tj tačnije proizvodno mašinstvo rezni alati, micromachinig... uspeo sam nahvatati gomilu magazina, valjda ću i na ovim sajtovima nešto naći :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.