Moje javno izvinjenje svim clanovima foruma zbog velikog broja tema...
STRANA 1 OD 1
Milunka
Moje javno izvinjenje svim clanovima foruma zbog velikog broja tema...
26.05.2012. 04:46
T45895
status: user broj poruka: 1624
ovim putem zelim da se izvinim svima zbog sledecih stvari koje su vas pogodile...
1.-va stavka - teme
Kao glavni razlog,jeste taj sto ja kad udjem na pcberzu udjem samo u najnovije teme, na ocigled moje malenkosti, moja tema od pre 2 dana,ode skoro na dno,a posto ne zalazim cesto u forum,pa kategorija,pa teme, smatrao sam ( IZ MENI ZNANIH RAZLOGA :-))) ) da i drugi tako cine.
To je jedan od glavnih razloga zasto kacim nove teme. Da je ovaj forum kao BEnch, ja bih 100 % drugacije postupao. Svakako cu ubuduce drugacije postupati.
2.ga stavka - postovi
Ovim putem se izvinjavam clanovima koji su se osetili pogodjenim na moje pisanje 3 posta,umesto 1.
Razlog tome je zato sto licno smatram da niko nece citati 150 redova mog teksta, vec sam zbog toga stavljao vise postova da bude preglednije. Predpostavljao sam da i ljudi nece citati ogromne postove jer su im smorni,al mozda 3 kraca sa drugacijom sadrzinom im privuku paznju...
3.ca stavka - javna diskriminacija
Ne volim da privlacim paznju niti da se hvalim..
Ako se iko nasao pogodjenim na ovu temu,ovim putem mu se izvinjavam, normalan sam covek, i zivim skromnim zivotom,i carima sitnica koje zivot znace. S`toga u zivotu ne volim hvalisanje niti bilo sta slicno...
Ali posto je ovo forum,zezanje na temu gtx 680 po toj i toj ceni jeftiniji od 7970 mi se nasao kao zezatorska tema...
4.-ta stavka - Miskonius
Izvinjavam se i clanu Miskonius koji ocigledno virtuelno ima problem samnom pa bih ga zamolio da mi oprosti.
Trudicu se ubuduce da pravim jednu temu, sa manje postova.
Takodje trudicu se da budu vise novinarskog tipa,mada mi to bas i ne ide,al probacu.
Hvala na razumevanju.
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
Re: Ma nema problema (sto se mene licno tice) - postavljaj teme kada
28.05.2012. 13:36
status: user broj poruka: 1624
a reko za svaki slucaj da naglasim zenski rod :-)
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: god budes smatrao za shodno. Onaj kome se ne svidjaju, neka ih ne komentarise. Onaj kome :: se TI ne svidjas, neka zaobilazi i tvoje pisanje :: :: primedba: ne trebaju ti oni sufiksi ``va``, ``ga``... (tacka iza broja pretvara taj broj u redni broj) :: ::
Re: Re: Re: Boze, Milunka vratices mi veru u covecanstvo...
28.05.2012. 14:40
status: user broj poruka: 7769
Cisto da ne bude dugacko i naravno da bude preglednije...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Stvarno dzabe, opet si poceo da redjas jedan post za drugim.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: E dzabe ti vracam veru u covecanstvo 2012.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.