ne znam koliko ccu ti pomocci, ali radnja im je na pochtku bulevara. relativno na pochetku, recimo posle 600-800m sa desne strane. parkiraj, pa se proshetaj i nadji :-)
Preneću vam svoja loša iskustva sa servisom Bg elektronika.Ostavio sam početkom avgusta(09.08.2010. godine) digitalni fotoaparat na popravku.Dobio sam informacije od administratora da zbog bezazlenijeg kvara(čišćenje objektiva od nataloženog peska) aparat biće servisiran za 4-5 dana.Nisu ispoštovali utvrđeni rok i nakon 10 dana raspitao sam se o stanju aparata, gde su mi rekli da još nije urađen.Nakon više odlazaka i mojih molbi aparat su popravili tek 16.09.2010. godine, nakon 37 DANA SERVISIRANJA!!!Ali moji problemi su dodatno nastali preuzimanjem fotoaparata.Pregledom smo utvrdili da u njemu nema baterije koja je bila u aparatu pri ostavljanju istog na servis.Tada su mi vratili samo memorijsku karticu.Dobio sam štampani isečak da sam ostavio urađaj na servis bez dodatnog pribora.Nisam mnogo obraćao pažnju na tekst iz isečka, ali to je njihov kec iz rukava jer sam bio saglasan sa zapisnikom.Pokušao sam da reklamiram betriju, ali su me na fin način otkačili.Nemam razloga da obmanjujem javnost zbog jedne baterije koja košta oko 40€(nije zanemarljivo, ali šta da se radi).Ovo ne pišem da bih se izjadao, već kao neku vrstu saopštenja za buduće lakoverne i naivne korisnike uređaja koji žele da ih servisiraju u BG elektroniku.VODITE RAČUNA SA PREVARANTIMA !!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.