Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
BG Electronics?
STRANA 1 OD 1
alexi BG Electronics? 30.05.2007. 10:35 T4562

status: user
broj poruka: 677
Znate mozda tacnu adresu ove radnje,i mozda br telefona?Googlao sam,ne mogu nigde da nadjem ni jedno ni drugo...........
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markodj pomoc ili ne 30.05.2007. 10:42 #20554

broj poruka: 51
ne znam koliko ccu ti pomocci, ali radnja im je na pochtku bulevara. relativno na pochetku, recimo posle 600-800m sa desne strane. parkiraj, pa se proshetaj i nadji :-)

pozdrav
marko
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL slabo googlas 30.05.2007. 10:59 #20555

broj poruka: 537
https://www.bgelektronik.com

Bulevar Kralja Aleksandra 34 11000 Beograd
tel/ +381 11 3033 970
mail: bgprodaja@bgelektronik.com

ms10 Servis 30.05.2007. 11:22 #20556

broj poruka: 25

Imaju servis U Dragosalva Srejovica(TJ. Partitanski put) prekoputa Beograd puta to ti je odmah malo iznad Ofkinog stadiona...
Poz.
ms10 Servis 30.05.2007. 11:22 #20557

broj poruka: 25

Imaju servis U Dragosalva Srejovica(TJ. Partitanski put) prekoputa Beograd puta to ti je odmah malo iznad Ofkinog stadiona...
Poz.
marke BG Electronics? 30.05.2007. 15:53 #20567

broj poruka: 384
U bulevaru im se nalazi samo prodavnica potrosacke elektronike, a servis im je kod ofk stadiona.. zavisi sta ti treba..

ludi Re: BG Electronics? 30.05.2007. 17:14 #20570

broj poruka: 568
:: U bulevaru im se nalazi samo prodavnica potrosacke elektronike, a servis im je kod ofk stadiona.. zavisi sta ti treba.
::

upravo tako ko sto kaze covek

i koristi google ne moz da ih ne nadjes tu ukucas `bgelektronik` i prvi link ti izadje njihov sajt bgelektronik.com
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zaleksa72 Neprofesionalnost 17.09.2010. 11:30 #245450

broj poruka: 1
Preneću vam svoja loša iskustva sa servisom Bg elektronika.Ostavio sam početkom avgusta(09.08.2010. godine) digitalni fotoaparat na popravku.Dobio sam informacije od administratora da zbog bezazlenijeg kvara(čišćenje objektiva od nataloženog peska) aparat biće servisiran za 4-5 dana.Nisu ispoštovali utvrđeni rok i nakon 10 dana raspitao sam se o stanju aparata, gde su mi rekli da još nije urađen.Nakon više odlazaka i mojih molbi aparat su popravili tek 16.09.2010. godine, nakon 37 DANA SERVISIRANJA!!!Ali moji problemi su dodatno nastali preuzimanjem fotoaparata.Pregledom smo utvrdili da u njemu nema baterije koja je bila u aparatu pri ostavljanju istog na servis.Tada su mi vratili samo memorijsku karticu.Dobio sam štampani isečak da sam ostavio urađaj na servis bez dodatnog pribora.Nisam mnogo obraćao pažnju na tekst iz isečka, ali to je njihov kec iz rukava jer sam bio saglasan sa zapisnikom.Pokušao sam da reklamiram betriju, ali su me na fin način otkačili.Nemam razloga da obmanjujem javnost zbog jedne baterije koja košta oko 40€(nije zanemarljivo, ali šta da se radi).Ovo ne pišem da bih se izjadao, već kao neku vrstu saopštenja za buduće lakoverne i naivne korisnike uređaja koji žele da ih servisiraju u BG elektroniku.VODITE RAČUNA SA PREVARANTIMA !!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs