status: user broj poruka: 1624 | PA ja videh u delti ili UScu cini mi se , na zadnjem spratu ima onaj mega market i tu su bile aktivne naocare za 5000 dinara... proizvodjac je HAMA...
E sad ,mozes da probas i pasivne,posto danas nvidija omogucava razne alternative,pa mozes cak i REC/CYAN naocare koje i ja koristim..
U sustini efekat mozes videti lepo i sa obicnim papirnim naocarima al naravno nije isto kao sa kvalitetnijim pasivnim naocarima koje nisu u boji.
cak po meni je i najbolja kombinacija pasivnih naocara,jer aktivne non stop blinkaju ispred ociju sto mislim da je tek nesto najgore za oci.
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Поздрав свима. Желео бих да испробам 3D ефекат у играма које га подржавају па ме занима које све моделе наочара могу за то да користим на монитору Samsung 2233RZ. Имам све што је потребно једино ми фале наочаре. Знам да постоји 3D Vision Kit од NVidia-e али занима ме да ли има неко јефтиније решење које пружа исти или приближно исти ефекат (3D доживљај сем главобоље). Користио бих у паузама max на неких 10-15 минута због одмора очију. Хвала унапред :: |