Pozz forumasi. Imam problem koji mozda imaju i drugi, naime vec vise puta u zadnjih mesec dana na moj fiksni telefon zovu firme, koje ne bih da imenujem, i nude besplatne vecere i nagrade poput nekih anatomskih ulozaka za cipele.
Moje pitanje je da li telekom ima veze sa ovakvim vidom uznemiravanja stime sto daje licne podatke korisnika pocev od telefonskih brojeva imena i adresa korisnika, i da li se moze stati na put ovakvom vidu zloupotrebe i narusavanju privatnosti.
Ne verujem da telekom ima ikakve veze sa tim. Jednostavno nadju broj u tel. u imeniku i zovu, nude kojesta, reklamiraju...Jednostavno je nemoguce to iskoreniti.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Telekom nema veze sa tim , uzmu imenik fizicki u ruke i na random zovu, ti ako vec hoces da isteras do kraja samo zapisi ime i prezime te osobbe kao i broj i adresu firme pa ih prijavi,
extremno je zabranjeno zvati musteriju ili joj dolaziti na vrata bez predhodnog dogovora o istom bez odobrenja kupca.
Detaljno imas ove http://potrosac.info/ pa samo klikni sa leve strane na sredini Zakon o zastiti potrosaca u PDF-u.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.