Obratite pažnju na postove člana pod imenom `ImBritishYouMuppets`, stvarno je žalosno kako misli da je smešan i da ima smisao za humor. Najtužnije je to što baljezga neke gluposti i ubeđen je da je upravu.
Na ovog sam slučajno naišao kada sam gledao po sajtovima šta novo da igram, odem na Bravo ScreenFun čisto da vidim ima li nekih vesti ili nečega, odem na taj sajt jednom u 3 meseca. Pažnju mi je nekako privukao forum, otvorih par tema i vidim ovog malog trola.
Najtužnija mu je tema u kojoj on navodno `ownuje` EA Games (dovoljno je glup da ne zna drugu reč umesto own).
Evo, malo da se smejete i da se zapitate kuda nam ide ta naša omladina.
P.S. U jednom od postova navodi kako mu brat hakuje Telekomov ruter i da skida 20 igara za manje od 5 minuta XD taj mora da je neki rođak od onog mudraca što je baljezgao na youtubu kako ubrzati kompjuter.
Ako to malo moronče, na osnovu povećanog broja poseta i google pretrage naiđe na ovaj forum i ovde se pojavi, založiću se da te bannuju odav`le, maximalno. Što se mene tiče, toliko morona ne mogu da izbegnem u toku dana, da je vrlo zlokobno da ih još i tražim po net-u... Ima internet i imaju provajderi, od kojih je, očigledno, provajder Laza Lazarević, jedan od većih.
Nešto mi je govorilo da će torta da se javi sigurno :)
01.03.2012. 22:02
status: user broj poruka: 1577
Ma generalno mi ne smeta, srećem se svakodnevno sa gomilom budala jer igram League Of Legends, tu ima svega i svačega, od kletvi, psovki, urvreda i pretnji, pa do nedoličnog ponašanja. Sve i svašta sam video ali ovaj je ubedljivo na prvom mestu. Ovakvo baljezganje nisam čuo u životu, gde li mu samo stanu onolike gluposti samo da mi je da znam. Ovakvog morona u životu nisam video, ono samo rođena majka (uz mnogo truda) može da voli.
Inače znam jedan dobar internet kafe za takve, nalazi se u jednoj ulici čiji naziv počinje na P. Kafe se zove Palmotić-net
@pisko Ako se pojavi ovde kod nas na forumu sam ću dobrovoljno da odem, da svesno znam da sam navukao još jednog `Saleta` na forum, ja bih se obesio
Eh, kao da ovde nije bilo (i jos ih ima) takvih. Psovadzija, mrzitelja svojih ...
01.03.2012. 23:10
status: user broj poruka: 10999
kolega... Jedan od njih je cak u svoj `potpis` uneo elemente otvorenog sovinizma svrstavsi SkyFire-a i mene u `Cigane`... Drugi je otvoreno provocirao jednoga kolegu (Samira) na bazi religijsko-nacionalne pripadnosti. To je mnogo GORE nego ovo (groteskno i naivno, ali, u sustini benigno) `udaranje kontre` Iliktronik Artsu...
Neko je onda napisao nešto vrlo ružno na svojim leđima vezano za Skaja. Sećam se da je tu pao jedan ban.
Upravu si, ima ih i ovde, doduše ovde su normalni u većini tako da tu padne jedno dobro napušavanje svaki put. Ali pitanje je koliko će to dugo trajati, nekako su mi mnogo nervozne ove novije generacije, kratak fitilj i laki na ružnim rečima. Jedan me je kleo sa sledećim rečima `Dabogda te rak pojeo`, naravno uzvratio sam mu na vrlo džentlmenski način.
Nego da više ne spemujemo temu, neka samo ostane ovde kao svedok koliko čovek može nisko da padne u moralnom smislu.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.