Nemoj te mi ban temu ili slicno bash me zanima! L)
STRANA 1 OD 1
kuglice
Nemoj te mi ban temu ili slicno bash me zanima! L)
29.02.2012. 18:40
T44432
status: user broj poruka: 391
I tako....haha SHaLa Radim u opstini kao matica,iz statusa obicnog uglednog roba maticara imam sansu da se `postavim` na mesto predsednika sindikata,jedini sam koji je isao kao ludak da prikupljam potpise ili ti 1/3 da bi odrzali sastanak da smenimo sadasnjeg a narod je ionako besan jer su nam smanjili plate 4000,izjavili za b92 i sl. da nisu smanjili. E sad naravucenije svega,pojavilo se jos kandidata za to mesko kada sam ja sam odgiljao ceo posao samoinicijativno.....ima i krupnih likova. Nisam ni u jednoj stranci ali mo je sada bash potrebna,u Valjevu mi je jedina solucija SPS jer su iole normalni a kleo sam ih............ Da li se vratiti i uclaniti se u SPS i pored svega sto sam pre svega mislio o njima a i rekao.........????????? Admini imajte milosti cekajte da vidim barem 2 kom :))))))))))))))))) Napeto je kao na nosi >>>.....
Nema problema: stranke (kako programi tako i stranacka praksa) toliko lice...
29.02.2012. 18:47
status: user broj poruka: 10999
jedna na drugu da to prevazilazi cak i medjusobnu slicnost medju mobilnim telefonima (raznih brendova). Slobodno* se uclani u bilo koju - SVE su iste (kod Cedomira ima nesto vise narkosa i buzeranata, kod Velje i Palme ima podosta seljacina i `bizmismena`, ali, nije to nista presudno...).
*Ono `slobodno` prihvati uz uslov da se ne bojis batina (zaigrace gow. motka po ledjima sviju njih, kano u Vizantiji)...
U stranke se učepljuje, plaća se i odrađuje čepljarina, a, malo brate mućni glavom i pitaj, nisu SVE STRANKE za SVE POSLOVE. Neke drže opštinske uprave i neke njihove delove, druge osiguravajuća društva, treće finansije, ne može to svaštarenje, ovo je, BRE, UREĐENA ZEMLJA!!!
Na licnom primeru ti mogu reci kako sam u tim kombinacijama (ne vezano za to koja je stranka u pitanju) primio kitu sa sve jajima kada je trebalo da se radi... odradi, i naplati, ozbiljan posao a do tada tj dok sam im radio za sicu ili dzabe sam bio najbolji i rame me boli jos uvek od tapsanja....uclanjenje u neku stranku ti ne garantuje nista ako sa nekim iz vrha nisi bas do j...a to je tako relativno...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.