Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
kome sve treba da placamo?
STRANA 1 OD 1
metalpirat kome sve treba da placamo? 09.02.2012. 01:57 T43128

status: user
broj poruka: 490
Zasto ja placam sbb 900 dinara za tv pretplatu?

http://goo.gl/6C1C1

Ako rts zeli da mi ucini uslugu , pa da kao i sbb lepo poveze moj tv i pusti jedno 60 kanala ja cu placati. Po cemu se rts razlikuje od drugih kanala, pa njima ne treba da se placa a njemu treba! Ko ovde koga laze i krade. Koliko kosta jedan sekund na rts-u + novac iz budzeta. Dokle vise. Da imamo plate kao nemci pa da traze, ovako odakle.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Simon72 ... 09.02.2012. 02:46 #397515

broj poruka: 2799
Pa rts nije ko svaka druga televizija. Sve zemlje i narodi kojima je stalo do zemlje treba da placaju drzavnu televiziju . Vecina to i radi. E sad sto bi trebalo da se napravi neka selekcija ko može a ko nemože da placa to je druga stvar.
Poenta je da drzavna pravi domacu produkciju u smislu dokumentarnih filmova i stvari važnih za državne interese za obrazovanje ....
Pitanje je dal to nasa televizija radi. Odgovor je ne. E sad ja placam pretplatu.

metalpirat hm da!!! 09.02.2012. 03:03 #397520

Trenutno u ovoj drzavi imamo vecih problema nego da resavamo trosak RTS-a koj opet ima odakle da zaradi novac. Beograd je nasmikan i sve deluje kao da je narod zadovoljan. Treba tom narodu pomoci. Nece narod nista dobiti od toga sto ce placati rts-u. Narod od rts-a nece se najesti. Sada nove serije i sve ostalo sto rts radi placa malo vise. Bela lada i sapunice koje pravi hahah. Ti ljudi koj tu glume zaradjuju lepe pare.
Rts dobija novac od drzave + rklame i jos dodatni prihodi. Sada ce izbori pa kada krenu da se reklamiraju. Ima rts dovoljno para za sebe. Narod ce pomoci, kada bude imao prosecu platu kao i Nemacka, Austrija....

Ja to da placam necu. Imam rts jako lepe emise i svarno su se popravili. Ali opet cu nagovestiti da drzava treba da resi prvo status gradjana i da popravi standard. RTS nista ne proizvodi sto ce ovaj narod da usreci. Nemamo osnovne stvari, a bavimo se rts-om.

Ja svoju obavezu prema tv pretplati svaki meces placam redovno 900dinara.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

MaliAbner Re: hm da!!! 09.02.2012. 08:54 #397539

broj poruka: 7769
Zemljace lenjom narodu niko i nikad nece moci da pomogne...

Kako drugacije objasniti da jedino u Srbistanu roditelji deci govore zavrsi fakultet da ne bi radio u zivotu, umesto da mu kazu zavrsi fakultet da bi pravio vece pare u zivotu...

Pogle klince u stanju su da deceniju sede ispred ulaza ali su vrlo nespremni da taj isti ulaz srede pa makad da im to gluvarenje ispred ulaza bude prijatnije, da im leti mirisu ruze, da bude cisto, da klupica bude udobnija za sedenje, itd...

A sto se tice RTS-a ja prestajem da placam pretplatu jer sam za program koji se emituje platio pre 25-30 godina tacnije to su jos moji roditelji platili... prosto nije posteno da ja to ponovo placam...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Trenutno u ovoj drzavi imamo vecih problema nego da resavamo trosak RTS-a koj opet ima odakle da zaradi novac. Beograd je nasmikan i sve deluje kao da je narod zadovoljan. Treba tom narodu pomoci. Nece narod nista dobiti od toga sto ce placati rts-u. Narod od rts-a nece se najesti. Sada nove serije i sve ostalo sto rts radi placa malo vise. Bela lada i sapunice koje pravi hahah. Ti ljudi koj tu glume zaradjuju lepe pare.
:: Rts dobija novac od drzave + rklame i jos dodatni prihodi. Sada ce izbori pa kada krenu da se reklamiraju. Ima rts dovoljno para za sebe. Narod ce pomoci, kada bude imao prosecu platu kao i Nemacka, Austrija...
::
:: Ja to da placam necu. Imam rts jako lepe emise i svarno su se popravili. Ali opet cu nagovestiti da drzava treba da resi prvo status gradjana i da popravi standard. RTS nista ne proizvodi sto ce ovaj narod da usreci. Nemamo osnovne stvari, a bavimo se rts-om.
:: Ja svoju obavezu prema tv pretplati svaki meces placam redovno 900dinara.
:: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear
Dragg re 09.02.2012. 09:00 #397540

broj poruka: 2270
To za RTS nije pretplata nego taksa, plaćaš je isto kao što plaćaš taksu za građevinsko zemljište ili slično.

Dexter013 E jbg... 09.02.2012. 10:02 #397554

broj poruka: 17093
Tuga i beda, neko ne placa od kad je krenulo,
e sad kako ce to da se zavrsi, videcemo...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
metalpirat pa drugari!! 09.02.2012. 13:03 #397590

Pa ako cemo da placamo tv taksu, mislim da ce na prolece poceti da se naplacuje taksa i za auto radio. Vazno da se u ovoj zemlji sao nesto placa.

Pa to da smo lenji to stoji. Austrijanci nisu nista kulturniji od nas ili pametniji, jednostavno im je zakon strog. Kod njih se placaju debele kazne ako je zgrada prljava ili se ne vodi racuna. Auto ako ima malu fleku rdje ne moze da se registruje, jos nece moci da ga parkira zato sto nije registrovan. Kod nas je zakon namenjen da se krsi. Kucu kada gradis prvo kopas temelj, pa ides prema krovu. Kod nas prvo krecu od dimljaka i kod krova stanu.

Nije problem da se placa, i treba da se placa kako bi kvalitet bio bolji i sve sto ide uz to. Ali kod nas pola srbije nista ne radi. To su veci problemi. Kako cemo ovo da resimo, da hapse narod, da oduzimaju imovinu posto nije placao rts.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs