Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Pitanje?!
STRANA 1 OD 1
Serbon Pitanje?! 18.01.2012. 17:46 T42647

status: user
broj poruka: 27

ljudi jel cuo neko za ovu firmu i kakva su iskustva? Cene su im dosta konkurentne ali mi sam sajt i firma, onako na prvi pogled ne ulivaju neko poverenje...

http://www.monitor.rs/

Uz put koji su vasi saveti za najbolje trgovine, ako ih imate?

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko CIA, brate, CIA 18.01.2012. 18:08 #391838

broj poruka: 6648
Ni meni ne ulivaju poverenje, zadrte intelašine, vidiš da je sajt sav na plavo umesto na crno-zeleno i crveno...

Nit` smrde nit` mirišu, ne sećam se da su ikada bili u nečemu najpovoljniji, ali ni da ih je neko posebno prozivao zbog kulovskog odnosa prema mušterijama. Dosta dugo i traju a nisu još propali, pa... toliko.

Od trgovina, ovde najpopularniji je Proton, Elektron i Neutron zajedno, na Novem Beogradu (atom comp.) i Emmi, jer je najjeftiniji, front-end win-wina i Altija Čačak. Pa i BC, agresivni baneraš sa vrha picine berze.

Budale veruju u sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 18.01.2012. 18:30 #391843

broj poruka: 1383
Ja imam par stvari kupljeni kod njih. Jos uvek rade tako da ne znam kakvi su po pitanju reklamacije. Narucivao sam stvari kod njih i sve je bilo ok, sto ne mogu da kazem za Win-win, gde im treba 100 god da naruce neku stvar, a i tada ti ne jave da je stigla.

Emmi je zakon.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs