Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Molim za hitnu pomoc
STRANA 1 OD 1
DetlicPera Molim za hitnu pomoc 15.12.2011. 21:07 T42026

status: user
broj poruka: 299
Skinuo igircu...instalirao..nije htela..updatovao sam graficku...nvidia=9600 gt
i tu je nastao problem...znachi posle updejta...izbacilo mi je da res komp//kad se komp upalio ....rezolucija mi je postala veca..mutna slika...skenirao sam sa avastom..malwerom i sa spy botom..obrisem res komp..o5 isto ...258..mi je poslednji patch..nzm sta da radim..sve mi normalno pici..bez baga..ali samo ta slika ...ufff

Molim za hitnu pomoc..hvala :(((((((((((((((((((((((((((((((
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Koji je monitor i koja je rezolucija bila ranije? 16.12.2011. 00:11 #384652

broj poruka: 4228
Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrazyJamay Au 16.12.2011. 10:53 #384712

broj poruka: 30
Srki,blago tebi :-D

DetlicPera RE:Koji je monitor i koja rezolucija bilra ranije? 16.12.2011. 13:52 #384762

broj poruka: 299
Ma probao sam i da vratim rezoluciju i na 32 bita..ali nece ..posle apply...mi kao dal ocu da mi sacuva ili ne ja da ..o5..nece...i samo mi stoji za sliku lowest..nikako nmg da stavim na 32..:S

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Pre neki dan je jedan forumaš pisao o problemu, 16.12.2011. 18:53 #384852

broj poruka: 4228
a posle je opisao kako ga je rešio. Naime, kroz DxDiag je forsirao RefreshRate na 60 Hz, pa su stvari došle na normalu. Probaj i ti.DxDiag -> More Help -> Override

Pozdrav!

Vlada

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs