Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Hocemo GSP dostojan coveka.
STRANA 1 OD 1
trogdor Hocemo GSP dostojan coveka. 22.10.2011. 10:25 T39137

status: user
broj poruka: 373
http://www.facebook.com/pages/Hocemo-GSP-dostojan-coveka/156369957792179?sk=wall
Prikljucite se, ucestvujte, pozovite svoje prijatelje.Hajde da probamo da se izborimo za bolji javni prevoz!

Go Go Go !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ja kažem!!! 22.10.2011. 10:50 #369798

broj poruka: 3742
Hoćemo ljude dostojne GSP-a!!!

Lepa je to ideja, da ne misliš da imam nešto protiv tebe i teme ali pogledajmo malo bolje
i zapitajmo se koji je profil ljudi koji se vozi gradskim prevozom. Osim `nas normalnih` ima i gomile degenerika kojima je glavni cilj da polome nešto. Osim `nas normalnih` ima i onih kojima je higijena nepoznata stvar. Osim `nas normalnih` ima onih koji seru večito kako je prevoz sranje i kako su vozila raspala i smrde, a nikad ne plaćaju kartu.

Nemamo mi osnovnu kulturu da bi smo imali GSP dostojan čoveka. Prisustvovao sam sceni kada je u Londonu u tri ujutru crnac (naglašavam boju kože pošto se smatraju problematičnima) pokušao da uđe bez karte u bus. Napravio se blesav i prošao pored vozača bez indetifikacije. Šofer se okrenuo i rekao (prevod) `Izvini gde ti je karta`. Ovaj kao `paaa brate nemam aj` molim te pusti me`. Vozač na to `da si me pitao lepo pustio bih te, aj` sad izađi napolje`.

Nesrećni švercer kud će šta će izađe napolje. Nema rasprave. Da napomenem da kod njih nema kontrolora u prevozu, barem ih ja za mesec dana nisam video.

Kod nas predpostavljaš šta bi bilo. Platio bih i dve hiljade markicu (za ne zaposlene) samo da ne moram da ulazim u štrokave autobuse masnih stakala od nečije kose i ne klimatiozovane leti na plus 35C. Ah da...moji favoriti su ovi što leti u klimatizovanim autobusima otvaraju provoze jer im je hladno ili im duva. Te bi govnjivom motkom omlatio.

U Portugalu leti na plus 28C u svakom busu je klima toliko duvala da je mene bolela glava, a inače mi klima ne smeta. Misliš da je neko krenuo ka prozoru da ga otvori. Kultura bato pre svega, pa onda GSP dostojan čoveka.

support normality

knele88 :D 22.10.2011. 12:01 #369818

broj poruka: 450
+1 za kolegu Pajsgudgud

Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...

philaemos Re: :D 22.10.2011. 12:23 #369822

broj poruka: 2743
+1

Cela Srbija treba da ode recimo u Beč (ili bilo koju zapadnoevropsku metropolu) da se malo vozi njihovim gradskim prevozom (naročito metroom), pa da vidi kako treba da se ponašaju pod broj 1, a onda da vide kako je milina kada stigneš gde god si krenuo za 10 min, a da se pritom voziš kao čovek, ne kao stoka.

Demon to some. Angel to others.

:: +1 za kolegu Pajsgudgu
::
:: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik..
Zdebeli 22.10.2011. 13:59 #369856

broj poruka: 1383
Dok god ima onih koji apeluju da prilikom izlaska ostavis u automatu kartu i njima slicnih nece biti bolje. Sta mislis, cime ce obnavljati vozni park ako niko ne placa prevoz?
Ljudi ne shvataju da novac mora da se vrti, ako se poveca broj prodatih karata poboljsace se prevoz, a i plate ce biti vece. Dalje sve ide lancano.
Evo bas sam bio u Hamburgu, mislis da ima ima igde kontrole, ne, ali zato svi kupuju karte. U autobusu ako ne odes do vozaca da kupis nece te ni pitati, jel je sramota da ne platis nesto sto koristis.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
seljak GSP 27.11.2011. 14:20 #380198

broj poruka: 88
toliko o gsp-u:

http://www.kurir-info.rs/beograd/u-ovome-krsu-voze-narod-153722.php

http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA

MaliAbner Re: GSP 27.11.2011. 15:05 #380206

broj poruka: 7769
Sa seljacima se ne valja raspravljati...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: toliko o gsp-u
:: http://www.kurir-info.rs/beograd/u-ovome-krsu-voze-narod-153722.ph
:: http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2B
seljak Re: Re: GSP 27.11.2011. 15:13 #380209

broj poruka: 88

http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA

:: Sa seljacima se ne valja raspravljati..
Ako je ovo prozivka,nisam se uvredio,biti seljak je posten posao,a da je gsp u raspadu jeste ,pogledaj samo kakvi autobusi voze na liniji 202!
mixer93 Re: 27.11.2011. 17:28 #380236

broj poruka: 4187
Pre cu biti seljak, nego tzv. gospodin iz grada... Nema vecih seljaka od onih iz grada, pogotovo iz NS-a...

MaliAbner Da ne teramo mak na konac... 28.11.2011. 11:51 #380409

broj poruka: 7769
Kad napustis selo i prestanes da budes paor da bi otisao u grad gde ima TOLIKO MOGUCNOSTI postajes seljak zato sto uglavnom sa sobom doneses sve svoje navike i pokusavas grad prilagoditi sebi.

Ja vrlo dobro znam razliku izmedju paora i seljaka...

Seljacine su oni koji dodju iz raznih kukutmbi pa cak i gradova iz unutrasnjosti poput Kraljeva, Nisa, Leskovca, Pazara, itd... a onda se u pravim gradovima poput NS ili BGD ponasaju kao da su i dalje u kukutambi...

Par primera takvog ponasanja:
Nerazuman govor,
Nerazumne navike poput bacanja djubreta kroz prozor, zalivanja cveca taman kad neko na terasi rasprostre ves, ne placanja za usluge koje se koriste poput komunalnih i usluga prevoza GSP-a...
ETC...

I da znate nisu gradjani krivi sto vi ne zelite da budete bolji i sto vidite seljake pa mislite da su gradjani, pa su vam onda beogradjani krivi za sve...

NE KRIVI SU SELJACI KOJI SE PREDSTAVLJAJU ZA BEOGRADJANE ILI NOVOSADJANE!!!

MISLITE O TOME!!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

gile23 Re: Da ne teramo mak na konac... 28.11.2011. 19:09 #380509

broj poruka: 9121
Ja se brinem da li bi te pare kada bi svi placale karte stvarno bile ulozene u buseve ili ne :) ? Inace narod pojedini nema ni za leba, jos da placa kartu. Naravno preduzece treba da se izdrzava, ali opet ako zelimo da se poredimo na bilo kakav nacin sa zapadom moramo da sagledamo sve malo objektivnije zar ne :), njima je karta u poredjenju sa platom ~nista, dok je nekome na platu od 30 000 dinara 100 dinara dnevno na karte podosta, mesecno 10-ina plate, preko mozda 100 ti deo plate :).

Cisto da ne bude da se svercujem ja stalno, u mom gradu gde zivim sam se samo jednom svercovao, jer sam morao da biram izmedju kifle i karte za bus, ja sam izabrao kiflu :).

Neko pre napisa na berzi da je zarada GSP-a od karti u gradskom prevozu samo 1% :), cak i kada bi svi placali :).

Pozdrav!

:: Kad napustis selo i prestanes da budes paor da bi otisao u grad gde ima TOLIKO MOGUCNOSTI postajes seljak zato sto uglavnom sa sobom doneses sve svoje navike i pokusavas grad prilagoditi sebi
:: Ja vrlo dobro znam razliku izmedju paora i seljaka..
:: Seljacine su oni koji dodju iz raznih kukutmbi pa cak i gradova iz unutrasnjosti poput Kraljeva, Nisa, Leskovca, Pazara, itd... a onda se u pravim gradovima poput NS ili BGD ponasaju kao da su i dalje u kukutambi..
:: Par primera takvog ponasanja
:: Nerazuman govor
:: Nerazumne navike poput bacanja djubreta kroz prozor, zalivanja cveca taman kad neko na terasi rasprostre ves, ne placanja za usluge koje se koriste poput komunalnih i usluga prevoza GSP-a..
:: ETC..
:: I da znate nisu gradjani krivi sto vi ne zelite da budete bolji i sto vidite seljake pa mislite da su gradjani, pa su vam onda beogradjani krivi za sve..
:: NE KRIVI SU SELJACI KOJI SE PREDSTAVLJAJU ZA BEOGRADJANE ILI NOVOSADJANE!!
:: MISLITE O TOME!!
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Re: Re: Da ne teramo mak na konac... 28.11.2011. 19:49 #380519

broj poruka: 2743
Najbolje je da se vozimo biciklama, kao Kinezi i Koreanci...
J`bes GSP...

Demon to some. Angel to others.

:: Ja se brinem da li bi te pare kada bi svi placale karte stvarno bile ulozene u buseve ili ne :) ? Inace narod pojedini nema ni za leba, jos da placa kartu. Naravno preduzece treba da se izdrzava, ali opet ako zelimo da se poredimo na bilo kakav nacin sa zapadom moramo da sagledamo sve malo objektivnije zar ne :), njima je karta u poredjenju sa platom ~nista, dok je nekome na platu od 30 000 dinara 100 dinara dnevno na karte podosta, mesecno 10-ina plate, preko mozda 100 ti deo plate :)
:: Cisto da ne bude da se svercujem ja stalno, u mom gradu gde zivim sam se samo jednom svercovao, jer sam morao da biram izmedju kifle i karte za bus, ja sam izabrao kiflu :)
:: Neko pre napisa na berzi da je zarada GSP-a od karti u gradskom prevozu samo 1% :), cak i kada bi svi placali :)
:: Pozdrav
:: :: Kad napustis selo i prestanes da budes paor da bi otisao u grad gde ima TOLIKO MOGUCNOSTI postajes seljak zato sto uglavnom sa sobom doneses sve svoje navike i pokusavas grad prilagoditi sebi
:: ::
:: :: Ja vrlo dobro znam razliku izmedju paora i seljaka..
:: :: Seljacine su oni koji dodju iz raznih kukutmbi pa cak i gradova iz unutrasnjosti poput Kraljeva, Nisa, Leskovca, Pazara, itd... a onda se u pravim gradovima poput NS ili BGD ponasaju kao da su i dalje u kukutambi..
:: :: Par primera takvog ponasanja
:: :: Nerazuman govor
:: :: Nerazumne navike poput bacanja djubreta kroz prozor, zalivanja cveca taman kad neko na terasi rasprostre ves, ne placanja za usluge koje se koriste poput komunalnih i usluga prevoza GSP-a..
:: :: ETC..
:: :: I da znate nisu gradjani krivi sto vi ne zelite da budete bolji i sto vidite seljake pa mislite da su gradjani, pa su vam onda beogradjani krivi za sve..
:: :: NE KRIVI SU SELJACI KOJI SE PREDSTAVLJAJU ZA BEOGRADJANE ILI NOVOSADJANE!!
:: :: MISLITE O TOME!!
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs