Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
cep za rezervoar na punto
STRANA 1 OD 1
shortee cep za rezervoar na punto 20.10.2011. 00:03 T39084

status: user
broj poruka: 570

e ljudi da ne verujete vracam se malopre sa posla a 2 gancija cuce kod kola i nesto ceprkaju oko rezervoara...ja budala umesto da pridjem sa ledja i da ih onesvestim odma ja krenem da se derem i oni pocnu da beze,ja za njima al jbg svaki ganac trci ko usein bolt...nego gurali valjda srafciger i polomili bravu na cepu za gorivo ....pitanje jel imam negde da kupim novu ili slicnu...punto II 1.2 16v iz 2003.

A sto se ganaca tice ...pa uhvaticu ih kad tad,samo da se zainatim.
Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: cep za rezervoar na punto 20.10.2011. 10:19 #369067

broj poruka: 7769
Sta bre ima to da `vatas`... pregazi to... a kad pregazis rikverc...

PA SVE TO PONOVI VISE PUTA...

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: e ljudi da ne verujete vracam se malopre sa posla a 2 gancija cuce kod kola i nesto ceprkaju oko rezervoara...ja budala umesto da pridjem sa ledja i da ih onesvestim odma ja krenem da se derem i oni pocnu da beze,ja za njima al jbg svaki ganac trci ko usein bolt...nego gurali valjda srafciger i polomili bravu na cepu za gorivo ....pitanje jel imam negde da kupim novu ili slicnu...punto II 1.2 16v iz 2003
:: A sto se ganaca tice ...pa uhvaticu ih kad tad,samo da se zainatim
:: Pozdrav.
vladarko E, ti si imao bravu, 20.10.2011. 11:30 #369080

broj poruka: 4228
a ja mojim nisam ni dozvolio da se muče: Z10 dolazi bez brave na čepu!

Ja sam kupio kod AutoMike u Zemunu i proletos sam platio 1.500 RSD. Tada nisam nigde mogao da nađem jeftinije, bilo je i po 1.900 RSD na nekim mestima. Pogledaj i AP Sport, sigurno imaju, ali pitanje je po kojoj ceni. AutoMika radi 24h.

Pozdrav!

Vlada

shortee ma bre 20.10.2011. 15:18 #369197

citao sam po nekim forumima pa ja ne verujem da punto z10 nema bravu ...pa cekaj znaci samo otvoris i cao..meni je bila brava u koju se gura kontakt kljuc i bas se tesko otvara i sa njim ,e sad cime su polomili ne znam samo znam da je sad tu rupa i da sam jedva zatvorio rezervoar...ne znam koju oznaku da trazim posto na sajtu AP sporta ima 10 cepova ali su uglavnom bez slike i ne zna covek koji mu treba...a mozda ima neka mogucnost da se kupi neki cep koji ne mogu da slome neki celicni hehe

a cigane cu da polomim samo da ih uhvatim.....nabicu im benzin u dupe ....
e da se ja pitam sve bi ja njih u egipat pa nek smrde tamo...
Dexter013 E jbg 20.10.2011. 15:20 #369198

broj poruka: 17093
Pre neko sto ih polomis pitaj ih za druge modele i sta su tacno radili sa cime, pa onda lomi...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: citao sam po nekim forumima pa ja ne verujem da punto z10 nema bravu ...pa cekaj znaci samo otvoris i cao..meni je bila brava u koju se gura kontakt kljuc i bas se tesko otvara i sa njim ,e sad cime su polomili ne znam samo znam da je sad tu rupa i da sam jedva zatvorio rezervoar...ne znam koju oznaku da trazim posto na sajtu AP sporta ima 10 cepova ali su uglavnom bez slike i ne zna covek koji mu treba...a mozda ima neka mogucnost da se kupi neki cep koji ne mogu da slome neki celicni heh
:: a cigane cu da polomim samo da ih uhvatim.....nabicu im benzin u dupe ...
:: e da se ja pitam sve bi ja njih u egipat pa nek smrde tamo...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko E, baš taj, `samo otvoriš` sam skinuo - da ga ne ukradu 20.10.2011. 16:44 #369230

i postavio drugi sa bravicom. Dok nisam stavio alarm, i otvarali su ga, vrata, tako, jednom nedeljno. Dok sam vozio Juga kojeg si mogao da otvoriš čime hoćeš nisu ga ni pipnuli.

Pozdrav!

Vlada

shortee alarm.. 20.10.2011. 17:19 #369248

shortee alarm.. 20.10.2011. 17:22 #369251

pa ja sad nesto razmisljam ja imam alarm i centralnu bravu ali on ne reaguje na otvaranje rezervorara ili bi mozda trebao?...uglavnom alarm mi radi samo kad npr se otvore gepek,hauba ili vrata kad je ukljucen i kad neko sedi unutra i pomera se a prozori otvoreni i alarm upaljen...ma ja cu da skinem ovaj moj ceo cep ispred AP sport radnje pa da mi daju istovetan sa kljucem...samo mislim da ce ovaj fabricki biti mnogo bolji a da su ovi novi svi kineski....ma jbm ti ciganeeeeee sad cu prvog kog vidim na ulici da nabodem.
MaliAbner Eh sta su ti CD-ROMi... 20.10.2011. 23:48 #369391

broj poruka: 7769
Nekad su jugice krali lagano tako sto su skidali cepove sa rezervoara a onda po bravi sa cepa pravili kopiju kljuca otvarali i vozili auto dalje...

Tomato Republic Of Serbia !!!

shortee Opet ja 10.12.2011. 22:28 #383382

Jutros kad sam dosao do kola nema ni cepa ni goriva u autu ,znaci bukvalno su mi isisali sve iz kola nije ostao ni onaj soc od benzina na dnu...al sad su mi odneli i ceo cep nadam se da ne mogu da naprave kopiju pa da mi oteraju auto (imam alarm koji radi do mojega,centralnu i blokadu)....sad sam sipao benzin i u kolima smrdi kao da sam sipao po sedistu a ne u rezervoar...najgore od svega sto moram da kupim neki bilo kakav cep da ne smrdi toliko a ne znam sta da radim ...zvao sam muriju,bole ih patka,zvao ih drugi put,patka ih i dalje boli e onda sam i treci put okrenuo i oterao ih u dve lepe i spustio slusalicu...nsu me zvali da mi kenjaju valjda nemaju kredita....Ne znam sta da radim,imam malu bebu a urnisu mi kola redovno ....MOLIM BOGA da mi taj neko ili vise njih padne saka....Mislim da cu ih odraditi u stilu Dextera koliko se akumuliralo besa u meni.
shortee kupio sam 13.12.2011. 21:00 #384065

onaj cep za 100 din sto se samo uglavi u otvor,pusku sa 200 metaka i 2 prangije hahaha cekam smrdljive gancije ako smeju da dodju...stvarno bre nije u redu sipas uvece benzin ujutry auto ne mozes ni da upalis.....
vladarko Ja isto ne znam šta bih ti predložio. 14.12.2011. 01:28 #384120

Jedino rešenje je da se montiraš negde, u neki drugi auto i čekaš ih. Ne sam, ne praznih ruku. Milicija tu ne pomaže, sem njima u slučaju da preteraš sa batinanjem.

Prelazno rešenje je da ne parkiraš na mračnim mestima, samo tamo gde je osvetljeno, mada iz sopstvenog iskustva znam da ni to nije uvek rešenje.

Ovde, kod mene, još nisu počeli da lome brave na rezervoarima, ali su mi oba cilindra na vratima zeznuli, a zadnja desna iskrivili. Neću da grešim dušu - ne znam ko je, ali bih ga upoznao s njegovim tvorcem kada bih ga zatekao.

Pozdrav!

Vlada
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs