da li neko zna gde u beogradu mogu da odnesem da mi naprave jednoslojunu, jednostranu stampanu plocu, i u kakvom formatu treba da se odnese sema ploce, jer ja imam na papiru a4? hvala
Zasto ne? Cekaj: sta ti znaci `a4`? Format hartije A4? To nije bitno
11.09.2011. 00:44
status: user broj poruka: 10999
- nije im bitna velicina hartije nego je potrebno da imas NACRT stampane ploce (`sliku` konkretnih vodova sa `bakarne strane`). Ako se u tvom slucaju radi o tome da NEMAS nacrt nego samo ELEKTRICNU SHEMU uredjaja cija ti je stampana ploca potrebna, onda je to druga stvar (nisam siguran da li oni tamo to izradjuju ali ti pitaj, moguce je da ce hteti da na osnovu el. sheme izrade nacrt pa onda plocu).
-raspitaj se i u stamparijama `Politike` i `Borbe`. Meni su tamo ljudi izasli u susret pre 5-6 godina (ali preko `veze`). Medjutim, njima SIGURNO treba GOTOV NACRT (crnim tusem ili lithoprint/letraset-om odstampani vodovi na beloj podlozi - hamer hartiji ili nekom cistom, belom kartonu).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.