vec mesec dana me setaju po stanicama,odeljenjima itd policajci koji bleje kod mene u lokalu su rekli da ce da mi zavrse to sve i ispalili su me nekih 10ak puta
ovako, izgubiio sam licnu kartu negde u surcinu (tu zivim) a moram da izvadim novu a ujedno cu i pasos (uplatio sam takse za pasos,ono oglasavanje i neku taksu 600 din za licnu kartu)
dali su mi neki papir u zemunu da popunim i da napisem izjavu kako je doslo do gubitka l.k i rekli da dodjem sa tim i uplatnicama a tu redovi mnogo veliki i ja sam preko sms zakazao termin na paliluli u cetvrtak u 08 40, 3 sam po redu, milina
ali buni me to da li cu ja moci da odem tamo sa popunjenom prijavom i uplatnicama i da mi to overe i zavrse tu?
i da, gde se nalazi policija, mislim deo za licne karte na paliluli ? u ljermontovoj ili bulevar despota stefana?
morao sam ovde da pitam jer me je 20ak ljudi zajebalo i ispalilo do sad (policajci,komsije,radnice na salterima itd itd)
Welcome to the jungle. Administracija nije služba koja pruža građanima usluge, već samostalan organizam koji postoji sebe radi a cilj mu je, kao i svim ogranizmima, samoodržanje, opstanak, bujanje i razmožavanje i sejanje svojih klica okolo. Bez zezanja, nemam pojma o tvojim pitanjima al sam morao...
bulevaru despota stefana odmah pored bolnice olga dedijer :) ne daj boze da ti pozli od cekanja oni ce ti pomoci a tu je i bogoslovski fakultet odmah iznad bolnice tako da ce se naci i svestenik ako zatreba jer kolike su guzve ljudi mogu samo da crknu kao ja pre 10 dana !!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.