Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
licna karta i pasos pomoc molim vas
STRANA 1 OD 1
duqp licna karta i pasos pomoc molim vas 08.08.2011. 13:25 T37679

status: user
broj poruka: 3466
vec mesec dana me setaju po stanicama,odeljenjima itd
policajci koji bleje kod mene u lokalu su rekli da ce da mi zavrse to sve i ispalili su me nekih 10ak puta

ovako, izgubiio sam licnu kartu negde u surcinu (tu zivim) a moram da izvadim novu a ujedno cu i pasos (uplatio sam takse za pasos,ono oglasavanje i neku taksu 600 din za licnu kartu)

dali su mi neki papir u zemunu da popunim i da napisem izjavu kako je doslo do gubitka l.k i rekli da dodjem sa tim i uplatnicama a tu redovi mnogo veliki i ja sam preko sms zakazao termin na paliluli u cetvrtak u 08 40, 3 sam po redu, milina

ali buni me to da li cu ja moci da odem tamo sa popunjenom prijavom i uplatnicama i da mi to overe i zavrse tu?

i da, gde se nalazi policija, mislim deo za licne karte na paliluli ? u ljermontovoj ili bulevar despota stefana?

morao sam ovde da pitam jer me je 20ak ljudi zajebalo i ispalilo do sad (policajci,komsije,radnice na salterima itd itd)

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 08.08.2011. 13:47 #350584

broj poruka: 2270
Welcome to the jungle. Administracija nije služba koja pruža građanima usluge, već samostalan organizam koji postoji sebe radi a cilj mu je, kao i svim ogranizmima, samoodržanje, opstanak, bujanje i razmožavanje i sejanje svojih klica okolo.
Bez zezanja, nemam pojma o tvojim pitanjima al sam morao...

vladarko mora se uneti naslov 08.08.2011. 15:16 #350601

broj poruka: 4228
SUP Palilula je tzv. Bela Kuća, posle Pančevačkog mosta.

Pozdrav!

Vlada

Pisko Hehe.... 08.08.2011. 15:46 #350611

broj poruka: 6648

Budale veruju u sreću.

duqp aaaaa 08.08.2011. 17:06 #350632

broj poruka: 3466
kad sam postavio topic dobio sam dezurnu sluzbu na paliluli, ispricao se sa onom pametnom radnicom ali mi nije pomogla. tuga tuga tuga

tortojed Dragi nas pesnik, Mihajlo Lj. U dusi je, cak i pred smrt osecao neobjasnjive sile 08.08.2011. 21:50 #350713

broj poruka: 10999
koje za zivota nije uspeo potpuno da uposli. Hajde da ga njegovo prezime koristimo sa merom i ukusom...

Ljermontov - Ljermontovljevoj (prezime ne glasi `Ljermont`)...

CuMsHoT e to je u 08.08.2011. 22:04 #350720

broj poruka: 259
bulevaru despota stefana odmah pored bolnice olga dedijer :) ne daj boze da ti pozli od cekanja oni ce ti pomoci a tu je i bogoslovski fakultet odmah iznad bolnice tako da ce se naci i svestenik ako zatreba jer kolike su guzve ljudi mogu samo da crknu kao ja pre 10 dana !!!

do not fear CuMsHot is here :D

vladarko Re: aaaaa 08.08.2011. 22:44 #350740

broj poruka: 4228
Super, je l` ti ostavila (makar) svoj broj telefona, kad je već nisi pitao za savet?

@tortominator: ulica se stvarno zove Ljermontova, verovatno je dobila naziv po nekom drugom pesniku.

Pozdrav!

Vlada

:: kad sam postavio topic dobio sam dezurnu sluzbu na paliluli, ispricao se sa onom pametnom radnicom ali mi nije pomogla. tuga tuga tug
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs