Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
UPOZORENJE: KAKO AKS-OV KURIR POSTUPA SA VAŠIM NOVCEM
STRANA 1 OD 1
dejanzv UPOZORENJE: KAKO AKS-OV KURIR POSTUPA SA VAŠIM NOVCEM 05.08.2011. 14:31 T37623

status: user
broj poruka: 6

Prošli petak je Aksov kurir preuzeo paket (full tower kućište) kod mene na Labudovom brdu. Rekao je da su mu u kombiju ostali nalozi, da će ga u vozilu popuniti. Naravno da mi nije doneo primerak. Uzeo je ceduljicu sa adresom primaoca i napomenuo sam mu da njihove usluge plaća primalac (kako sam se i dogovorio sa čovekom iz Bora). Napisao sam i dogovoreni iznos za otkup. Kada sam ga pitao kada će mi isporučiti novac, rekao je u ponedeljak. U subotu me je primalac nazvao i rekao da je kućište ekstra...
Naravno, u ponedeljak popodne,pošto se niko nije pojavio, nazvao sam i dobio odgovor da će novac biti u utorak isporučen.
U utorak mi je saopštio da će mi doneti u sredu (`Majstore ovi moji mi nisu dali novac`).
U sredu popodne mi je (posle mog trećeg poziva) rekao da je politika firme da novac drži 3 do 5 radnih dana...
Ok, nazvao sam u petak prepodne.
Čovek mi opušteno govori da ga čekam, on će tokom dana da donese. Naravno, ja mogu da cele nedelje 24h da dežuram i ne radim ništa, ne odem na posao, da bi dočekao Aksovog kurira.
Kada sam ga zamolio da novac preda bilo kome od mojih ukućana, rekao je da, ako ja ne budem na adresi i ne izađem na ulicu da čekam njegov kombi, neće ni da dolazi.
Kada sam zapretio da ću pozvati Finansijsku policiju, iznerviran maksimalno ovakvim ponašanjem, odgovorio je krajnje drsko da ću onda da novac dobijem Možda sledeće nedelje i prekinuo vezu.

Ono što je najgore jeste konstantna drskost i neviđeno bezobrazno ponašanje, ničim isprovocirano. Oslovljava me sa: `majstore ti ćeš da me čekaš na ulici da ti dam novac`.
Šta da kaže čovek od 50 godina kada ga bezobrazni balavac od 25 godina zavlači za sopstveni novac i vređa.
Poslednjih par godina sam koristio Post Expres i od prošle godine D-expres (dailyexpress) koji su me `Navikli` na kulturno i izuzetno korektno ponašanje.
D-ekspres donosi novac od otkupa dan posle isporuke, u plastičnoj ambalaži sa potvrdom o isporuci i predaji, što čini i poštar kao deo usluge PostEkspresa.
Sablažnjen sam i šokiran prostotom i nekulturom Aks-ovog kurira !
Šta se može zaključiti ?

DAKLE, DRAGI MOJI, AKO ŽELITE DA PREKO MIŠIĆA I PRETNJI POLICIJOM DOĐETE DO SVOG NOVCA, POZOVITE AKS !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CuMsHoT zz 05.08.2011. 16:06 #349869

broj poruka: 259
brate zovi im centralu u sabcu i zali se a ako nesto seru zovi inspekciju,mame im ga bezobrazne prosle godine je dosao isto jedan lik iz aksa kod mene neki deda kome je mesto u starackom domu a ne u kurirskoj sluzbi,ja uvalio neku graficku na limundu i treba da posaljem kupcu u cacak,ovaj iz aksa pita me sta je to sto ja saljem ja rekoh graficka,a on meni jel to sa limunda,ja rekoh jeste,a on ni 5 ni 6,sve cu ja vas da razjurim muka mi je vise od vas sa limunda e mozes misliti koja je to drskost oterao sam ga u QRAC i pozvao lepo post express i od sad samo sa njima poslujem ovi ostali su gola g....!!!
do not fear CuMsHot is here :D

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg 05.08.2011. 16:16 #349873

broj poruka: 17093
Nema potrebe za kopiranjem teme
ona prva je sasvim dovoljna, ljudi su videli , ima preko 200 pregleda...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055
Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
GPU: 470 gtx Gigabyte
MBO: AM3+ 970 Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU: LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Pacov:Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs