nije on umro od video igrica već od fizičke neaktivnosti. Po slici se vidi da je pazio i na ishranu. Pa i ja sedim pola dana za kompom, ali takođe vozim biciklu igram u KUD-u, igram basket pa me ne žiga u grudima. support normality
Ja imam 29 godina , posao od 8 sati (sedim za kompom) devojku vec 9 godina, ne zivim sa mamom i tatom + sedim i kod kuce jos par sati za kompom ALI ALI...
Ja idem u teretanu ponekad,a i na trcanje imam takodje socijalni zivot.
Nisu problem igre, nego retardirana deca, inace i ja sam igrao po ceo vikend kao klinac kad iznajmimo sony 1, nas 4-5 pa udri dva dana, maltene se ne spava, ali posle toga skola ucenje i sve kako treba,
Nisu igre krive, da nije njih nasao bi taj retard nesto drugo da preteruje, sere mi se kad se kaze
slusao je npr metal pa je ubio nekoga zbog te muzike, bend je kriv i muzika ( po toj logici svi koji slusaju tu muziku ili bend bi isli ulicom i ubijali)
Mani se novina i vesti iz treceg oka, cetvrtog uveta , kurira i slicno...
Pozdrav...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
Tačno, mada ovde igra i genetski faktor - 20 godina je premalo da se oformi tromb od neaktivnosti. To je bila bomba koja ga je čekala kad-tad. Ali sa igrama nema veze.
:: nije on umro od video igrica već od fizičke neaktivnosti. Po slici se vidi da je pazio i na ishranu. Pa i ja sedim pola dana za kompom, ali takođe vozim biciklu igram u KUD-u, igram basket pa me ne žiga u grudima :: support normalit :: ::
Vest je izašla u kuriru. E te novine nisu ni za poljski WC. Pa njima je svojevremeno u jednom naslovu stajalo kuronja. Pitanje je da li je to istina.
Inače igranje na kompovima nije zdravo, ali zato vožnja gradskim prevozom na +35, plivanje u mutnoj adi, kupanje u šugavim bazenima i šetanje po zagađenom gradu je zdravo.
Inače ako niko nije primetio je i to što je igrao x-box a u celom tekstu pominju kompjutersku igrici. Tačno se vidi da autor teksta nema blage veze o ovome što je napisao. Takođe piše da je bio savršenog zdravlja, a što onda ima ovu kragnu od sala oko vrata, brada mu se ni ne vidi. Takođe piše i to da je osećao bolove tokom noći, što znači da je on već imao problema sa zdravljem i pre igranja video igara.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Vest je izašla u kuriru. E te novine nisu ni za poljski WC. Pa njima je svojevremeno u jednom naslovu stajalo kuronja. Pitanje je da li je to istina :: :: Inače igranje na kompovima nije zdravo, ali zato vožnja gradskim prevozom na +35, plivanje u mutnoj adi, kupanje u šugavim bazenima i šetanje po zagađenom gradu je zdravo :: :: Inače ako niko nije primetio je i to što je igrao x-box a u celom tekstu pominju kompjutersku igrici. Tačno se vidi da autor teksta nema blage veze o ovome što je napisao. Takođe piše da je bio savršenog zdravlja, a što onda ima ovu kragnu od sala oko vrata, brada mu se ni ne vidi. Takođe piše i to da je osećao bolove tokom noći, što znači da je on već imao problema sa zdravljem i pre igranja video igara :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.