iskopao sam neke stare komponente i hocu da ih prodam intel celeron 2.4 + stock cooler ati radeon 1600pro 2x256 ddr1 hard disk maxtor 80gb napajanje blueberrry 400w
necu da lupim neke cene pa da misle ljudi da sam lud. sta vi kazete koliko?
Ta masina je bas matora, problem je sto bi i internet seckao, mislim na flash animacije i slicno 512 rama je za danas premalo za bilo sta, tesko na berzi da ce to neko da kupi, kresni to na Limuntus tamo ces definitivno prodati i bolje kresni u kompletu da ne bi placao proviziju 5x na svaki deo.
Nemoj da si gay da zajebes neku sirotinju koja se obraduje jer je prvi put u zivotu kupila kompjuter , ko ima para ili ko se razume taj nece nikad da kupi to, jedino neka sirotinja ili neko ko se ne razume, kazi ploca je neispravna,
aj da je nesto od 200 din pa da ide kao neispitano...
Ovako, greota...
A realno sto ga ne poklonis sigurno imas nekoga u okolini mladji brat-sestra od strica-tetke itd... Sa pokvarenom plocom ni 50e ne mozes da dobijes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
:: pa sto je najgore glupavi brat je odneo taj racunar u servis i rekli da je crkla maticna ploca.. :: :: pa da kao neispitana bi isla :) sta drugo ne treba mi da mi stoji kuci bzv :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.