Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Ovo više postaje smešno sa sportski događajima
STRANA 1 OD 1
ilicstefan Ovo više postaje smešno sa sportski događajima 30.07.2011. 13:36 T37525

status: user
broj poruka: 1577
Evo baš mi je skoro palo za oko ovo takmičenje u plivanju. Ne pratim sportske manifestacije jer nisam neki ljubitelj, ali ovo mi je odjednom postalo zanimljivo zbog jedne činjenice.

Amerikanci u bilo kojoj disciplini su prvi. Nebitno da li je to prsno, leđno, leptir, delfin, uvek oni osvoje prvo mesto i to daleko ispred ostalih sportista.

Ovo postaje više iritantno jer se bukvalno zna ishod trke i pre njenog početka. Evo upravo sam gledao trku leđnim stilom i naravno pobedila je neka amerikanka, a kad su rekli koliko godina ima samo što nisam pao sa stolice. Sa samo 16 godina ta nerazvijena balavica je uspela da pobedi sportistkinju iz Holandije i iz Australije koje su veoma starije od nje.

Pa šta će ta mala da bude sa 21 godinu. Izrašće joj peraja na nogama i dobiće škrge. Ovo nije jedini slučaj. Bila je i jedna trka u kojoj je učestvovala naša Nađa. Hteo sam baš da pogledam trku. Međutim opet mi je zapalo za oko ista činjenica. Jedna ruskinja koja je kao od stene odvaljena, pored koje bi se i naši vaterpolisti posramili po širini ramena, je bila pobeđena od strane neke isto amerikanke koja ne izgleda baš toliko impresivno. Celu trku im je bežala za skoro 2m, da bi je ruskinja stigla na skoro manje od 20 cm razlike pri kraju trke. Što pokazuje da je ruskinja sposobna, a da ovaj narkić od amerikanke uzima kantu onih gluposti dnevno i mazne joj zlatnu medalju.

Isto je bilo i sa muškarcima. Bila je kategorija prsno. Ista situacija, beži za 2 m negde od sredine trke, čudesno plivajući iako ne izgleda kao da bi mogao da izvede tako nešto.

Možda sam i ja previše omrzo te amere pa mi idu na živce, ali malo je čudno da maltene svako takmičenje oni nekim čudom osvoje. Sve sama čuda prirode.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 30.07.2011. 14:25 #348717

broj poruka: 2270
Šta da ti kažem, na poslednjim OI ameri su bili oslobođeni doping kontrole. Međunarodni Olimpijski komitet je saopštio da su oni već prošli internu kontrolu američkog komiteta i da nema potrebe opet testirati?! Nisu krivi ameri, krivi smo mi ostali što ćutke pristajemo na to.

ilicstefan Upravu si 30.07.2011. 17:06 #348733

broj poruka: 1577
Ali kako ustati pritiv njih kada svi stoje, i kad nešto kreneš da uradiš svi i dalje stoje. Plaše se za sebe i samo sebe gledaju.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

Pisko Drozi njojzi hvala 31.07.2011. 07:37 #348843

broj poruka: 6648
... pa će za deset-dvadeset godina da `prizna` u medijima da se nakljukala, oduzeće joj medalju i slično, ali ode mas` u propas`...
Carl Lewis još uvek nije priznao, dok je ona supermen riba, provaljena... šta tek da kažeš za bicikliste? Apsolutno SVI su nadrkani svim i svačim?
Basket? .. haha...
Engleski fudbal? Celo prvenstvo trče kao konji 95 minuta, trče i kad je prekid igre... a kad odu na svetsko prvenstvo gde ima doping kontrole, pucaju kao da su ekipa obdaništa protiv prvog tima zatvora u Sermskoj Mitrovici... toliko očigledno da boli glupost gledalaca i strah novinara da to makar i aluzijom pokriju...
Inače, nas su Ameri i ostali razbili kao SFRJ jer smo postali pretnja u sportu, a sport je prestiž. Ništa, čak ni ekonomski uspesi, ne podiže moral, veru u naciju, veru u sposobnosti, kao sportski (i ratni) uspesi. Postali smo ozbiljna pretnja u fudbalu, a već smo bili u rukometu, košarci, vaterpolu. Odbojka je došla kasnije i nju niko ne ferma, kao i tenis. To su pojedinačni sportovi, manje nacionalno bitni.. ali ekipna poniženja u basketu, ameri nisu mogli da podnesu. A tek ove po Evropi smo izmaltretirali do jaja, i ja bi prokuvao....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs