Nekoliko pitanja za poznavaoce materije: 1. Da li Amazon.com ili Amazon.de salje robu do nas? 2. Da li mogu da se narucuju elektronski uredjaji, ili samo knjige, cd, dvd (kao sto pise na sajtu)? 3. Da li se naplacuje slanje? 4. Kako funkcionise carina kod nas, odnosno da li se i njima nesto placa? 5. Jel moze da se koristi Visa, ili samo Paypal?
Bili su jeftiniji od Amazon.de. Američki Amazon neće da šalje u Srbiju, jer... ko zna?! Istina, ja sam naručivao diskove i video kasete i to je jedno vreme stizalo, a zatom je počelo da ne stiže, bez obzira što sam se žalio Amazonu i ovi mi ponovo poslali. Stigne jedan disk od pet. Neko slanje se plaćalo, ali je zanemarljivo što je iznos - količina robe veća. Ja nisam plaćao carinu, ali je vrednost robe bila mala: tada niža od 100 €, kasnije i od 20€, mada pošto mi ništa nije stizalo odlučio sam da uštedim, tj da ne naračujem više. Koristio sam kao što i sada koristim Raiffeisen VISA Virtuon.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.