Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
moneybookers
STRANA 1 OD 1
metalpirat moneybookers 31.05.2011. 15:25 T36289

status: user
broj poruka: 490
hteo sam da otvorim moneybooker posto paypal ne mogu, a to je jedini nacin da mi legne novac. Sve sam registrovao kako treba, sada je problem kako da racun registrujem. Ja imam mastercard, imam viza electron i internet karticu Intesa Banke. Preko sajta nisu moglu da mi skinu novac koj je trebao da bude kao verifikacija da je to moj racun pa su mi rekli da idem i da uplatim preko banke. Kako sada to funcionise, ja sam dobio neko upustvo kako bi uplatio preko banke. U banci sam pitao oni me gledaju bledo kao da sam im trazio milion evra. Neki salteri su culi da postoji paypal ali nisu sigurni da to funkcionise kod nas, a za moneybooker nemaju pojma sta je. Cak mi je neki lik reko da je to neka prevara samo pare da uzmu.

Sta da radim i kako da registrujem svoj devizni racun tamo?

Da li mogu preko bank transfera da registrujem svoj devizni racun da uplatim 5 evra koliko treba i da cekam par dana.

Znam da ima ljudi koj su to otvorili i bio bi im jako zahvalan da mi objasne kako i sta. HVALA!!!!

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward 570GTX, Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Ja sam otvarano preko Moneybookers-a, ali mi je verifikacija 31.05.2011. 21:53 #329637

broj poruka: 4228
prolazila bez problema. Inače, kartica je Raiffeisen Visa Virtuon.

Moneybookers nije nikakva prevara, ja već par godina Rapidshare plaćam preko njih.

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Danijelk Re: moneybookers 31.05.2011. 22:04 #329644

broj poruka: 1541
Da mi je znati koji su to krelci koji ne znaju sta je paypal i moneybookers, a jos rade u banci. Strasno, sta reci, srbija ... Verovatno dobili posao preko veze/kreveta, a sto je jos gore, verovatno ga dobili i pre onih normalnih i skolovanih ljudi koji imaju znanje i pamet...

:: hteo sam da otvorim moneybooker posto paypal ne mogu, a to je jedini nacin da mi legne novac. Sve sam registrovao kako treba, sada je problem kako da racun registrujem. Ja imam mastercard, imam viza electron i internet karticu Intesa Banke. Preko sajta nisu moglu da mi skinu novac koj je trebao da bude kao verifikacija da je to moj racun pa su mi rekli da idem i da uplatim preko banke. Kako sada to funcionise, ja sam dobio neko upustvo kako bi uplatio preko banke. U banci sam pitao oni me gledaju bledo kao da sam im trazio milion evra. Neki salteri su culi da postoji paypal ali nisu sigurni da to funkcionise kod nas, a za moneybooker nemaju pojma sta je. Cak mi je neki lik reko da je to neka prevara samo pare da uzmu.
::
:: Sta da radim i kako da registrujem svoj devizni racun tamo
:: Da li mogu preko bank transfera da registrujem svoj devizni racun da uplatim 5 evra koliko treba i da cekam par dana.
:: Znam da ima ljudi koj su to otvorili i bio bi im jako zahvalan da mi objasne kako i sta. HVALA!!!
:: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward 570GTX, Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs