Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Za sve vozace
STRANA 1 OD 1
lafa011 Za sve vozace 17.05.2011. 09:36 T35994

status: user
broj poruka: 22

Pozdrav, evo da obavestim sve koji mozda ne znaju, posto ni ja nisam znao, da po novom Zakonu o bezbednosti saobracaja svi vozaci koji treba da produze vozacku dozvolu a staru su dobili na 10 godina vaznosti i nemaju preko 65 godina starosti, kada predaju dokumenta za novu dozvolu ne treba im lekarsko uverenje. Dakle, samo obrazac za dobijanje vozacke dozvole, placene takse i slikanje u nadleznom OUP-u i to je to. Na ovaj nacin stedite oko 2500 dinara, a to vam nece reci niko od lekara gde vadite lekarsko uverenje jer bolje da vam uzmu pare nego da neuzmu. Prenesite dalje ovu informaciju a ko misli da mozda nije tako neka ode na sajt MUP-a pa neka u delu za download skine Zakon i procita deo o produzavanju vozacke dozvole, a ima i na samom sajtu, cini mi se, u sekciji Cesto postavljana pitanja, a najvaznije je da je isprobano u praksi, znam iz licnog iskustva. Pozdrav svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Jel` to važi? 17.05.2011. 19:01 #325260

status: user
broj poruka: 6648
I za Wladu?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs