Re: Pa pitaj. Sta si naumio od kategorija - akustika, elektroakustika...
13.05.2011. 15:16
status: user broj poruka: 4187
E pa interesujem me dal bi bila greska da uzmem elektricnu pa da pocnem da ucim, ili je najbolje da prvo pocnem sa akusticnom? Hocu da kupim neku sa oglasa, a ipak zelja mi je elektricna, ne akusticna... Pa jedino me to najvise interesuje dal moze da se pocne sa elektricnom pre akusticne?
Ja sam poceo sa akusticnom pa presao na elektricnu, i to je za moje prste bilo pravo olaksanje (ako krenes sa akusticnom spremi se na jedan dug period zuljeva po prstima, dok ti prsti ne ocvrsnu tj. dok ne naviknu, posle toga je sve lako). Akusticna je bar po meni zahtevnija, i kad nju savladas pa predjes na elektricnu bice ti lakse nego kad bi poceo prvo sa elektricnom. Al tu nema pravila, mozes odma i na elektricnu, sve zavisi sta zelis da sviras...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
Pa zato pitam, jer su mi neki rekli da je mnogo lakse nauciti elektricnu. U svakom slucaju uzecu elektricnu,sad sam malo gledao po ostalim forumima... Inace dexteru, ne bih bas satanisticko nista...! ali rock je rock naravno... pocevsi od metallice,ac-dc...uglavnom klasika i balade...Sto se tice broja, nije mi potreban, ali ako zatreba znam koga da pitam! Hvala
:: :: Ja sam poceo sa akusticnom pa presao na elektricnu, i to je za moje prste bilo pravo olaksanje (ako krenes sa akusticnom spremi se na jedan dug period zuljeva po prstima, dok ti prsti ne ocvrsnu tj. dok ne naviknu, posle toga je sve lako). Akusticna je bar po meni zahtevnija, i kad nju savladas pa predjes na elektricnu bice ti lakse nego kad bi poceo prvo sa elektricnom. Al tu nema pravila, mozes odma i na elektricnu, sve zavisi sta zelis da sviras.. :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22` :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.