Upravo odgledah finale kupa Partizan - Vojvodina, utakmica koja je gle cuda odigrana na Marakani (u stvari nije cudno, u celoj zemlji imamo cela 3 stadiona) Ko je gledao taj zna, ko nije utakmica je prekinuta jer igraci Vojvodine nisu hteli da nastave mech Da li su u pravu ili nisi to je subjektivna stvar Poenta price je da je ovo jos jedan pokazatelj gde je otisao nas fudbal Smesno sudjenje i jos smesnija organizacija Da objasnim Smesna organizacija jer se cekalo da navijaci Vojvodine dodju na stadion (kasnili su u putu), pa je postignut dogovor da se odlozi pocetak utakmcije dok oni ne dodju (da bi slika bila jasnije pokusajte da zamislite sliku kako npr igraci Manchestera i Arsenala cekaju jedno 20-30 minuta jer neciji navijaci nisu dosli) Hahahaha To je smesni deo Zalosni je vec bio, nas fudbal E da, i sta ce biti od svega Pa nista, malo ce novine da pisu, malo ce da se prozivaju treneri sa tamo nekim drugim likovima i nista Za 7 dana, ko da nije ni bilo
Iskreno, voleo bih da se svi nasi fudbalski (a i ne samo fudbalski vec svi) klubovi privatizuju sto pre Pa da neko zavede red, i da se zna ko igra a ko cisti kopacke Dok je ovako, od naseg fudbala nema nista
ma ja nisam ni gledao..igrao sam ja fudbal sa mojim drustvom..inace jako slabo pratim nasu ligu....zato sto je bzvze...pratim samo eng i spansku ligu..e tamo je fudbal...:)
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Nisu navijači `kasnili`. Samo kreten može to da ustvrdi. Gde da kasni 8000 ljudi? Svi kasne? I baš 25 minuta? Ne, nego su privatizovani mup-ovci zabranili ulazak navijača dok se ne odigra tragedija na stadionu, a tada bi već bilo kasno... ali jebeno tvrdoglava Vojvocina nije tvrdoglavo htela da igra u neravnopravnim uslovima: - hteli su i oni svedoke svinjarije na terenu. Ako je neko opet posegao za kretenskim izvogovom da je neko od 8000 navijača nešto bacio, bio pijan, vikao ili lupao, pa to je toliko normalno na Balkanu da šta je tu čudno? Isto se dešava sa pijandurama-huliganima u svih navijača. Nisu svi, i nije razlog za sprečavanje ulaska SVIM navijačima. Treba i tu sramotu obelodaniti, da republički MUP koji svi plaćamo, na osnovu naređenja jednog stranačkog ministra-koferaša, radi u interesu jednog kluba u zemlji (onog što je izgubio od Fljamurtarija). Kad ta mala, šugava i bedna podvala nije uspela, onda, ostao je još sudija. E, što ovi neće da se igraju pod uslovima koje grobari diktiraju, grobarski je problem. Ima stvarno, Metalac, Hajduk i Partizan pa mogu zajedno da igraju svoju ligu. Imaće veću posetu grobara nego ikad. Grobari su `ladno skandirali lopini iz FSS-a.... i opoganjenom peharu, kojeg ko je sinoć takao, smrde mu ruke do kraja karijere.... No šta je čudno... ministar policije je volšebno pre toga oslobođen očiglednog prestupa, u svakoj pljački i kriminalnoj grupi, bar 30% članova je i član sindikata u MUP-u, zato što su policajci ili žandari, a drugih 30% su tek izišli iz te firme... Piš. Nije lako biti pošten grobar danas, a njih mi je stvarno žao. Sramota.
@Pisko policija je zaustavila buseve u kojima su bili navijaci Vojvodine, jer su valjda bacali kroz prozore busa svasta pa su ostetili par automobila :), slusao uzivo na radiju :).
:: Ako to moze uopste tako da se nazove i treba zabraniti, :: nista lepo niti pametno tamo da vidis od fudbala.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.