Odskora kad god obnovim oglas na PC berzi meni jedinome na PC berzi u mom oglasu postane vidljiva e-mail adresa Kod sviju ide oglas i u polju za e-mail pise da posaljemo poruku oglasivacu, a ne vidi se koja je adresa. Samo kod mog oglasa na tom mestu je bukvalno vidljiva adresa. Kako da to izbegnem. Normalno obnavljam oglas a ono opet ostane vodljiva e-mail adresa. Pomoc. Hvala Vam unapred.
Nemoj da se uloguješ na svoj account. Treba da pristupiš anonimno. Ako ti browser pamti podešavnja, pokušaj iz drugog browsera gde ti pc.berza account nije zapamćen. Uostalom, reci mi broj oglasa pa ću ti ja javim dal se vidi.
U pravu si. Probao sam i stvarno se ne vidi kad idem anonimno na PC berzu. Hvala ti. Bas me zanima sto mi se vidi kad ja idem sa svog ulogovanja. A nije pre tako bilo. Da me nije napao neki virus.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.