Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
problem sa Kmplayer-om pomoc!!
STRANA 1 OD 1
kepica problem sa Kmplayer-om pomoc!! 21.01.2011. 22:32 T32938

status: user
broj poruka: 202

ovako imam instaliran xp x86 i mega codec
na toj masini je radilo i od kako sam download-ovo update za win i isti instalirao
nece da radi u ful rezimu km player kad stavim na full tj. preko celog ekrana nemam sliku filma a imam zvuk a samo mlo da smanjim np.stavim na 4 na kmplayer-u i onda oce da radi ali imam 17 monitor i ovako je mali pa kad jos smanjim onda bolje da ni negledam.
a probao sam reinstal i kmplayer-a i codec-a i vise player-a smo radi na bsplayer,vlc,mpc,a km,gom, i ostali nece da rade dali neko zna u cemu je problem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Reklo bi se da si instalisao previse plejera - ne zaboravi da codec-i 21.01.2011. 22:48 #286183

broj poruka: 10999
imaju `sklonost` ka `sudaranju` (ne trpe se medjusobno i hoce primat, djubrad nijedna!). We want the World and we want it...now! Plejeri redovno `dolaze` sa svojim kodecima...

Deinstalisi codec-e i sve plejere, uradi kompletno ciscenje registry-ja i instalisi KM (najnoviji build datira decembra 2010.). Pored njega NEMOJ koristiti BS player i Gom (Govn plejer).
Nakon toga, eventualno (ako hoces da imas i mogucnost encoding-a, instalisi neki paket - CCCP ili K-lite, ili, jos bolje ZASEBNE kodeke kao DivX, Xvid, Ogg, Flac itd...

kepica ok 22.01.2011. 01:02 #286221

broj poruka: 202

kad uradim to javljam
gilopile Re: problem sa Kmplayer-om pomoc!! 22.01.2011. 05:44 #286258

broj poruka: 9459
Ako ti je neka matorija graficka u tom compu, onda probaj da se pozabavis sa tipom video rendera, imas ga u opcijama svakog player-a pod `video render`.Pokusaj sa default, ili old, dx7...pa vidi koji moze da izvuce sliku.99% sam siguran da ti to pravi problem.Posle svake promene rendera neophodno je restartovati player.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: ovako imam instaliran xp x86 i mega code
:: na toj masini je radilo i od kako sam download-ovo update za win i isti instalira
:: nece da radi u ful rezimu km player kad stavim na full tj. preko celog ekrana nemam sliku filma a imam zvuk a samo mlo da smanjim np.stavim na 4 na kmplayer-u i onda oce da radi ali imam 17 monitor i ovako je mali pa kad jos smanjim onda bolje da ni negledam
:: a probao sam reinstal i kmplayer-a i codec-a i vise player-a smo radi na bsplayer,vlc,mpc,a km,gom, i ostali nece da rade dali neko zna u cemu je problem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs