Sinoc sam gledao na prvoj film `` U punoj brzini `` tj. Full Throttle i odusevio sam se filmom. Evo vec ceo dan trazim odakle da skinem ovaj film ali nikako nemogu da nadjem sve mi daje budjave Charlijeve Andjele a to me neinteresuje nego bas Full Throttle http://www.dhgate.com/full-throttle-dvd-usa-region-all-mix-order/r-ff8080812b27df15012b28a08cbb6270.html pa ako neko zna odakle mogu da ga skinem neka mi da linkove. PLZ Unepred HVALA
Ne zovi tehničku, samo ćeš da se iznerviraš ako te zapadne neki neandertalac ili plavuša. Povećavaju nam brzinu na kvarno, sigurno.... Ili su se isponapijali na proslavi i sad povraćaju po internet opremi, hvataju se u padu za snopove kablova i grickaju naponske kablove prilikom pijanog bauljanja... ko zna?
by PISKO
vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako ko je poznavao XP ni 7-ica mu nece tesko pasti
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.