Trebam da reinstal sistem,medjutim kada ja udjem u bios da bih namestio boot da cita sa CD tastatura ne reaguje :S Tastatura mi je radila i dalje radi,proverio sam i na drugom kompu i sve je super samo nece da reaguje kada udjem u bios!Reaguje samo esc da izajdem iz njega,a ostalo ne :/// pls help
Ako je tastatura sigurno ispravna - kompjuter je neispravan. Njega zameniš i rešiš problem.
Uzmeš tastaturu sa tog drugog kompa, reinstaliraš sistem, vratiš tastaturu...
Ili napišeš koja je to ploča i sačekaš radikalnije predloge...
Pozdrav!
Vlada
:: :: Trebam da reinstal sistem,medjutim kada ja udjem u bios da bih namestio boot da cita sa CD tastatura ne reaguje :S Tastatura mi je radila i dalje radi,proverio sam i na drugom kompu i sve je super samo nece da reaguje kada udjem u bios!Reaguje samo esc da izajdem iz njega,a ostalo ne :/// pls help
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.