Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
MTS Prevara
STRANA 1 OD 1
Plamen MTS Prevara 04.01.2011. 16:50 T32372

status: user
broj poruka: 2836
Imao sam dve 065 kartice na kojima je bilo 10k i 5k besplatnih poruka. Stigla mi je pre mesec dana poruka da sve te poruke vaze do 1.1.2030 godine. Evo danas sam imao oko 100din kredita i 10k besplatnih poruka. Kad pogledam malo pre na *103# pise nemate besplatnih poruka. Zovem 10 puta 789 pa operatera niko se ne javlja, izbacuje. Takodje i kod mog druga ista prica. Mislim ne kapiram zasto su to uradili, a predhodno su rekli da poruke vaze do 2030godine. Jel se desilo jos nekom ovo?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Operateri MTS-a 04.01.2011. 16:53 #279330

broj poruka: 4228
Puno strpljenja zbog uspostavljanja komunikacije ti želim sa njima u 2011. godini.

Budi uporan, moguće da je greška u sistemu.

Samo polako, čuvaj živce.

Pozdrav!

Vlada

Plamen ijao 04.01.2011. 16:55 #279332

broj poruka: 2836
Citam sa na netu da je ista situacija bila pocetkom 2009godine, kao doslo je do pucanje baze podataka, tako da su svi korisnici izgubili besplatne poruke i minute, a neki i kredit... Ijao nanu im... Nerviram se ceo dan... Jos nema niko da se javi...

Pisko Hmmmmm 05.01.2011. 19:03 #279702

broj poruka: 6648
Pazi, ako sa dokazanim pederom sklopiš dil da legnete goli u istu ležaljku preko noći a da ti on neće ništa, a sutra te boli guza, da li to čovek uopšte da postuje?
Iznenađenje je kada nekoga NE POKRADU, najčešće samo zato jer nisu imali vremena. Pa će posle. Ko sa diablom potpisuje ugovore, taj ih i plaća ceo period.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs