Jedan drugar me zamolio da se raspitam gde da najbolje stavi kucu u oglas.Naime radi se o kuci u ZIVINICAMA kod Tuzle a covek je u Nemackoj. On bi to prodao ali od nekle mora poceti!! Ko zna neka javi i hvala!! Nadam se da niosam zloupotrebio forum ali nisam stavljao imena i telefone pa automatski i nije oglas!!
Oglase je najbolje da das u halo oglase, krov, kuca i politika, ali pitanje je koliko je to pametno, jer malo ljudi u srbiji interesuje kuca pored tuzle, najbolja je varijanta da das nekoj agenciji iz tuzle da prodaje tu kucu, njihovih 3% placa kupac. Devize devize bonda elema
... ali mozda i koristi. Pokusaj da izguglas neke dobre bosanske oglase... Mozda postoji neko njihovo online izdanje kao nase halooglasitackacotackaju, pa se tamo reklamiraj za dz iz srbije ;)
Kao sto rekoh i ja nisam u Srbiji Brale!!! I ja sam negde tamo daleko kraj Severnog mora pa juzno 480 km i onda levo pa desno i tu je jedam lep grad ESSEN. Trbuhom za hlebom!! Probacu i hvala!!
:: :: Kao sto rekoh i ja nisam u Srbiji Brale!! :: I ja sam negde tamo daleko kraj Severnog mora pa juzno 480 km i onda levo pa desno i tu je jedam lep grad ESSEN :: Trbuhom za hlebom! :: Probacu i hvala! :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.