Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Da li neko zna....?
STRANA 1 OD 1
Rammulino Da li neko zna....? 04.10.2010. 17:35 T29875

status: user
broj poruka: 400
Ja i jedan lik izgibosmo ko je u pravu!
Rec je o onom puvanjku Niko Belicu iz Gta4
On tvrdi da je po nacionalnosti hrvat,a ja mu kazem da prekopah ceo net i nigde ne nadjoh da je hrvat,ako sam i nailazio na neke blize podatke,pise da je Yugosloven - Srbin.
Zanima me da li neko ima neku proverenu informaciju (ako takva uopste i postoji) `odakle` je Niko Belic.
Inace ako ovako nastavimo uskoro ce te u novinama a i ovde na forumu citati temu `ubio coveka zbog gta4`
POzdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Nobody Whitey? 04.10.2010. 20:05 #249984

status: user
broj poruka: 6648
Ovako: poznato je da su Ameri po pitanju geografije, izmišljanja imena i prezimena i pripisivanju sterotipije za bad-boyse, neprevaziđeni glupanderi. Njihove kombinacije prazne creva svakome koga tko dokače.
L.M. Izvor svih istina (doduše, drugi po redu po inovacijama i svetskim otkrićima, pošto je prvi po tome, također list iz iste kuće Hadži-Politike: Politikin Zabavnik...) SK, nekoć je pisao o tome. Koliko se sećam, Niko Belić, Bijelić ili Belič je apstraktni Jugosloven, ali, negativac, što ga automatski svrstava u Srbe, ali, away, but not alway, dotični ima hrvatsko ime. Tako da, ono što čak i vračevi iz SK nisu uspeli da shvate: Niko Belić je po nacionalnosti Jugosloven, rođen u Hrvatskoj, iz mešovitog braka između Srbina, oficira JNA koji je još i ratni zločinac i kao oca, i, majke Ines, Hrvatice, koja je na svakoj proslavi pobede HDZ-a na izborima, pojela po jednog pečenog vola. Brat mu je peder, videćeš ga uskoro na paradi, a sestra mu je voditeljka na TV-u, prepoznaćeš je po tome što je naduvala samo jednu sisu i samo donju usnu, kad izađe iz kredita, rešiće i ostatak.
Sad ako vam nije jasno, ostaje vam samo da se pobijete jastucima.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs