imam HP 6735b laptop,usao sam u My bluetooth places pa na Bluetooth Tasks probao da aktiviram Add a Bluetooth Device da ga povezem sa telefonom medjutim cim sam kliknuo na `Add` gotovo trenutno mi je izbacilo `! No local Bluetooth device was detected`. Da liiko moze da mi kaze u cemu moze da bude problem i kako da resim to? Hvala...
siguran sam da ima,ovaj komp sam dobio pre nekoliko dana od sestre a koristio sam ga ranije i bas sam upotrebljavao bluetooth..a sto se tice drajvera druze ja sam tezak laik pa ne bi znao da odgovorim,samo kad bi znao gde da pogledam?
Nepisano je pravilo da svi BT uređaji imaju lampicu koja trepće plavo kad je BT uključen. Jel` imaš to nagde na laptopu? Konsultuj dokumentaciju, to mora da piše negde. Moguće je da uređaj nije stalno uključen, zbog štednje struje, već mora ručno negde da se staruje (kao na mobilnom). Što se tiče drajvera, pogledaj u device manageru, traži nešto sa nazivom bluetooth. Mada, čim ti izašao My bluetooth places, to znači da ti rade MS generički drajveri. Probaj na instalacionom CD-u ili HP sajtu da nađeš BT drajvere od proizvođača. AKo nema, probaj sa Bluesoleil drajverima, oni rade sa velikim brojem uređaja.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.