To je font koji sam guglao i nalazio samo linkove gde ga prodaju !!!??? Zna li neko link za besplatan, ili ako neko vec ima ovaj font da mi posalje na djuraway@yahoo.com Hvala !!!
Posto sam pretresao moje fontove, a ne mogu bas i sve da ih pronadjem, nisam uspeo da nadjem sabbatha? Zato rekoh da ti predlozhim da ne trazis samo taj font, nego potrazi kolekcije fontova i onda unutra ima shanse da nadjes bas taj koji trazis. Normalno te kolekcije trazis na torentima i rapidima...
:: :: To je font koji sam guglao i nalazio samo linkove gde ga prodaju !!!?? :: Zna li neko link za besplatan, ili ako neko vec ima ovaj font da mi posalje na djuraway@yahoo.co :: Hvala !! :: :: :: Kar Bo Pa Bo !!! ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.