Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Ajmo biciklisti...
STRANA 1 OD 1
NDSystem Ajmo biciklisti... 07.07.2010. 00:38 T27981

status: user
broj poruka: 209
`Onomad` sam ovde na forumu pricao sa par vas koji vozite bajseve. Ima jedna lepa tura da se vozi u subotu, pa ako je neko raspolozen moze da se prijavi i krene. Ruta je BG-Mladenovac-Smederevo-BG (130 km) Skup u 9:00 kod otvorenih bazena na Banjici, a ,mozemo i negde drugde da se skupimo ranije pa da se prikljucimo ostaloj ekipi. Inace, vozice se umeren tempo... u grupi.. znaci bec nekog zestokog tempa... opustena varijanta...

Ako ima zainteresovanih, pisite ovde pa da se malko prvozamo ko ljudi:)

Dušan Nastić
Beograd,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud E jbg 07.07.2010. 01:29 #228541

broj poruka: 3742
rado ali sam na EXITU...
support normality

NDSystem Bice jos prilika... 07.07.2010. 11:00 #228574

Kada se bude opet desavalo tako nesto, ostavicu poruku ovde pa mozes sa nama neki drugi put.

Dušan Nastić
Beograd,

pajsgudgud Re: Bice jos prilika... 07.07.2010. 11:44 #228583

broj poruka: 3742
Slobodno me kontaktiraj...moš i na mail sa berze u funkciji je. Pozdrav i pusti komentar tj. kako je bilo.
support normality

:: Kada se bude opet desavalo tako nesto, ostavicu poruku ovde pa mozes sa nama neki drugi put
::
:: Dušan Nastić
:: Beograd
MaliAbner Ja bih... ALI... 07.07.2010. 12:16 #228589

broj poruka: 7769
Ja bih ali kad bi bila neka nedelja a ne subota.

Prosle subote sam isao za slankamen sa momcima koji su viseci na:
http://www.cikloberza.com/forum/index.php

Nije bilo lose jedno tuce vozaca, nas petoro laganica 22-25km/h a ostali prilicno jace.

Ja sam inace definitivno ukapirao da MTB nije za drum i da se tesko (bar meni posto sam nov tek dva meseca voznje) prebacuje 30km/h jednostavno 26` je malo i stvarno treba 28` i sto tanja guma a ne ove moje za off-road izivljavanje.

Inace na gore pomenutom sajtu (potrazi `Last Minute`) imas svako malo neke pozive za grupnu voznju jutarnja po kosutnjaku, te nocna po gradu itd...
Sinoc sam probao prvu nocnu doduse solo posto sam zakasnio na zakazanu turu i prevalih ko od sale 30km za 1:45 uz sedenje od 15min na dunavskom keju gde za divno cudo nije bilo komaraca.

Srecan put, ja se prkljucujem ako upadne neka nedelja posto su mi subote rasprodate sem ako ne zelim da se svadjam sa sefovima a to nekako nije preporucljivo.

Tomato Republic Of Serbia !!!

NDSystem Nije los MTB toliko... 07.07.2010. 18:21 #228662

Jako je bitno kakve gume stavljas. Ako su kramponke, normalno je da ce biti tesko da se takav bajs vozi na nekoj brzini od 25-30 km/h... Stavi slikove ili nesto slicno... pa probaj onda. Ja sam kod mene stavio posle kramponki, gume sa klasicnom `sarom`. Drumska, za po kisi i mogu ti reci da je neuporedivo lakse voziti. Inace ja sa MTB (koji inace nije neka posebna marka i nema neku specijalnu opremu) kada vozim drzim tempo od 28-35 u zavisnosti od raspolozenja, vremena kao i od toga da li vetar duva u ledja ili u lice... mada kad aduva u ledja izvlaci se na trenutke i 40 km.h :)

Ja sam se juce u toku dana vozio, pa mi palo na pamet i uvece. Samo sto sam ziasao pocne kisa. Udjem u kucu, prestane kisa i onda sam batalio.

Cujemo se svakako pa idemo negde, kad se dogovorimo. I ja pratim desavanja na ciklo berzi.

Dušan Nastić
Beograd,

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs