Prikachen sam kao korisnik ADSLa i nemam statičku...pored toga sam probao one školske fore sa CMDom /release /renew blabla. Nije mi u interesu da stalno silujem mašinu i resetujem, čekam itd.
Postoji li možda neki način da se `prevari` tj zaobiđe providerov DNS? jer izgleda da mi Telekom zalepi adresu i nikako ne pušta bez obzira na moje cimanje u dos_u
Hvala, i da napomenem da nemam nameru da zloupotrebim vaše savete&znanje jer se radi o kklasičnom poll glasanju gde mogu da osvojim neku simboličnu nagradu ukoliko imam dovoljno hit_ova...a ispred mene je neka anoreksična tajvanka koja ima 127 članova familije u nekom tamo internet Jungle kafeu..pa osta ja protiv njih.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Samo iskljucis ukljucis modem i eto ti promenjena IP adresa, za to ti treba 1 minut, moglo bi to linkovanje lepo da se automatizuje naravno ako znas neki programski jezik :).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.