Evo ovih dana zbog gripa malo sam vise u kuci pa rekoh da vidim sta ima ma Limundu,nadjem kod Sotbija da se licitira cudo za dijagnostiku bibitanja ploce. I padnem u nesvest od smeha
Karakteristike i prednosti: 100% 2525 potpuno nova Kartica se zove post (Pouer On Self test) kartice previše. Moglo bi prikazali kôd greške rezultat post. onda bi uskoro utvrditi greška u kablu kod greške. Pogotovo kada se računar ne može pokretanje operativnog sistema, ili prazan ekran, ili kartica i kartica i matična ploča ne može da izdaJe čuJe bip. To Je moćan diJagnostički alat. Sada samo ga koristite, dvaput ćete dobiti rezultat sa pola truda. Lako se instalira bez otvaranja računara, može raditi pomoću pina 25 paralelnog porta štampača i USB port za napaJanje.
... to sam ja ženi uveo preko chrome-a, da automatski prevodi sve web stranice na srpski, da me ne bi više smarala šta ovo, šta ono, šta sad da kljucnem, šta me pita itd......... ali, rezultati su ubitačni, počesto, kreveljimo se i ja i ona, a `prevod` je često, nemoguće prevesti na pravi Srpski....
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.