Particija gde mi je windows mi je skroz puna a nemam pojma od cega!? Kad recimo hocu da ektraktujem neki rar file koji nije na windows particiji, on opet uzima prostor na windowsu i onda izbaci kako je windows pun i nema mesta za ekstrakciju. Na windowsu imam samo osnovne stvari,neka bude do 10gb a particija je od 20gb.Jel postoji neki program koji to resava ili mozda neka podesavanja? Hvala!
Pazi, nema tu `neka bude...`! Moras tacno da znas koliko imas...
18.05.2010. 14:03
status: user broj poruka: 10999
raspolozivog prostora. Dakle, My computer/C:, desni klik, properties... Druga stvar: ako si ostavio maximum prostora za restore point, onda racunaj sa dodatnih 2-3GB zauzeca. Trece: moguce je sistemu `zabraniti` da upozorava na nedostatak slobodnog prostora (raznim tweak-erima).
Verovatno ti je uključen system restore, hybernation, page file. To su sve stvari koje se isključuju ili premeštaju na nesistemsku particiju. Očigledno ti je i temp folder na sistemskoj particiji, treba da ga premestiš drugde. Moguće je i da su ti dokumenta (tekstovi, filmovi, muzika) na C: - to ne treba da bude tako čak i ako imaš mesta na C-u. Proveri sve ove stavke pa će ti windows zaista doći na 10-ak GB.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.