Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Ko sam ja!
STRANA 1 OD 1
Shomiman Ko sam ja! 30.04.2010. 01:29 T26437

status: user
broj poruka: 1187
E to je naslov teme na koju ce morati mnogi da odgovore!U poslednje vreme ste toliko bili pametni, da ste mnoge isprovocirali,nazivajuci ih,karakterisuci... ... ...
Nije mesto ili vreme... Prepusticermo to nekome drugome!Vi se vise ne pitate!Raznorazne izjave,spekuklacije ste davali...Pa izvolite!Mnogi su prozvani i okaljani!Cik da vidim ko ce od admina da obrise ovo!I da se neznamo...?!Znamo se!Neciji smesak upavo sad oseca mnogo nas!Seljaci,provincijalci,njihove zenske zeljne grupnog velegradskog kur*a,snobici,dobrice i coveculjci,pa daj ...Oglasite se!Prepametni i `preskolovani`, ako ta kategorija uopste postoji... Postaova 3000 a odgovora na pitanje kojim se to smatra je jebeni* 147! E ako Vam je do statistike... Prosudite sami!!!

`There`s someone in my head, but it`s not me!`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Miško... 30.04.2010. 05:52 #209474

broj poruka: 6648
Ja se baš ne prepoznajem u liku koji olako nekoga karakteriše, ali, prepoznajem se u liku koji često `proziva` druge, uglavnom zbog BANALNIH stvari. I tu nema ljutiš, ili se kupi sa foruma, jer tako forumi funkcionišu. Važi naravno, i za mene.
Što se tvog posta tiče, a, namera mu je da se nastavi sa vređanjem i pretnjama, ali ne protiv avatara već lično, da si malo bolje pazio na časovima, ili, da si nedaj bože, odradio search na forumu, kao što i svaki newbee ne radi, našao bi već ovu temu, slike i većinu toga što provociraš da saznaš, i onda bi na miru mogao da u skladu sa svojom kućnom kulturom, odradiš taj obračun.
P.S. nisam pazio na času i sad mi je promaklo šta je neposredni povod, pogotovo me baš briga ko je u krivu a ko u pravu, i zbog čega, npr. Fermija.... ovo je uopšteno, i search i etiketiranje i obračuni, ništa mi se ne sviđa.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Zmajko ... 30.04.2010. 06:52 #209476

broj poruka: 1228
ne moram da odgovorim ali kapiram da tebi treba pomoc pa eto... da probam da ti pomognem koliko mogu. savet - trebalo bi da se obratis nekome za pomoc, mislim da je termin koji bi opisao ono sto si ti tj. sto je tebe obuzelo `hebefrena shizofrenija`.

pozdrav i srecno
tortojed ShowMan? 30.04.2010. 12:40 #209522

broj poruka: 10999

... ne znamo (odvojeno).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs