Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Mila nas heroj
STRANA 1 OD 1
gliga79 Mila nas heroj 24.04.2010. 02:31 T26289

status: user
broj poruka: 4641
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=19&nav_category=12&nav_id=425379
Osudimo Monstruma koji je ovo ucinio, placem kad god procitam nesto o ovome.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 24.04.2010. 04:55 #207632

broj poruka: 1973
je*es mi sve ako smo mi normalan narod, ej je*bo te bog ljudi se duzi zbog kera jebo ih on, a ovamo narod pocrka od gladi a oni nista, pa sto se ne dizu na ove iz skupstine vidis da nam lupaju sljage svaki dan

je*u nas u mozak a oni dizu uzbunu zbog dzukele, nekazem da netreba suditi debilu koji je unakazio ali covece narod bas nema sta da radi nego dokon, a i to drustvo za zastitu zivotinja ja bi ih sve pobio, ovamo ih kao stite a kad ujede nekog nista,
da mene ujede ubio bi i kera, i dotero im ispred praga pa ko se prvi jave metak u celo

ponekad smo debilnija nacija od amerikanaca

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

dragonover re: 24.04.2010. 11:22 #207661

broj poruka: 68
¡ǝʞɔɐʌɐlƃɐu ı oʞɐdoɐu ǝʌs ǝɾ ǝpʌo

vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako

gliga79 H -Nitro 25.04.2010. 13:59 #208082

broj poruka: 4641
Ne moj da se spustas na nivo tih koje pominjes u negatrivnom kontekstu.
Bre majku mu sve gledate kroz politiku, gledajte malo sa ljudske strane i okanite se politike i tih budala. Upravo radis ono sto rade i oni, Politizujes i okreces glavu pred cinjenicom.
Ovo je klasicna bolest, a bolest treba iskoreniuti, taj sto je ovo uradio svrstava se u ljude, ej. Svrstava se u nesto sto predstavlja i moju vrstu. Grozim se nad tim.
Batali politiku i gledaj malo sa ljudske strane i sa vrednostima koje krase normalnog i civilizovanog coveka.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5

:: je*es mi sve ako smo mi normalan narod, ej je*bo te bog ljudi se duzi zbog kera jebo ih on, a ovamo narod pocrka od gladi a oni nista, pa sto se ne dizu na ove iz skupstine vidis da nam lupaju sljage svaki da
::
:: je*u nas u mozak a oni dizu uzbunu zbog dzukele, nekazem da netreba suditi debilu koji je unakazio ali covece narod bas nema sta da radi nego dokon, a i to drustvo za zastitu zivotinja ja bi ih sve pobio, ovamo ih kao stite a kad ujede nekog nista,
:: da mene ujede ubio bi i kera, i dotero im ispred praga pa ko se prvi jave metak u cel
:: ponekad smo debilnija nacija od amerikanac
:: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs