Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
IZGLASANA DEKLARACIJA O SREBRENICI
STRANA 1 OD 1
Milunka IZGLASANA DEKLARACIJA O SREBRENICI 31.03.2010. 10:45 T25664

status: user
broj poruka: 1624

NOCAS IZGLASALI U SKUPSTINI DEKLARACIJU O SREBRENICI...
Srebrenici gde su uglavnom ubijeni muslimanski vojnici oko 3 hiljade,tacnije preko 90% su bili vojnici koji su pripisani nasem zlocinu,naoruzanih,koji su uglavnom srpske civile ubijali iz hladnog oruzja(sekirom,nozem,i na sve moguce nakazne nacine,dakle prvo bi im pucali u noge,a onda bi ih polako kasapili,vadili oci,pa lomili kicmu,i odsecali udove.
Zatim ubijali su zene i decu,cak su decu zakucavali za bandere,na sve nacine su nas proterivali sa teritorija hrvatske,slavonije,iz slavonije je proterana i moja familija cela sa oceve strane,i iz ostalih predela hrvatske,cesto cele porodice bi izvodili,i streljali.Stradalo je jos i oko 3000 hrvatskih vojnika,i ostalo su srbi,pretezno civili.I cela ta cifra dodje na 10000.I KO JE TU PROTERAN.MI.Koga su ubijali>nas.Nas narod se branio kolko je mogao,i kad god se branio cinio je zlocin,a odakle god da su nas istrebili i proterali mi smo vrsili genocid.A o tome svemu su knjige pisali Turci,bas su ih sinoc citirali u skupstini.Pritom ona Nada Kulundzija sinoc sve govori kako treba da imamo saosecanja za te muslimane koji su nas ubijali,i klali,istrebiljivali,i sad da mogu istrebili bi nas.500 godina pod otomanskim okupatorom,I i II svetski rat,gde je stradalo preko 2 miliona srpskih muskaraca za oba rata.pa na vamo kolko su nas klali po kosovu,pa u hrvatskoj,i ko zna jos gde i na kraju za nas sve osudjuje evropska unija i hag,a od povelja koje sami donosimo nas odvraca rusija,italija,koje su pravile dokumentarne emisije,pa cak sad skoro I AMERIKA...A STA MI RADIMO>>>Mi donosimo tu povelju,a nas sto su istrebljivali to nikom nista.I u buducnosti sta ce deca uciti,da su niko drugi nego srbi klali i ubijali,i vrsili genocid u hrvatskoj....Sto nekaze neko da je ustvari nad nama izvrsen genocid,jer su odande srbi istrebljivani. I na kraju dupe bi sami sa sobom obrisali da udjemo u evropsku uniju....

pritom,neznam odakle snage onoj kulundziji da onoliko sere,ono da ima casti u srbiji treba streljati...a karadzic je dolazio kod tadicevog oca da zajedno sa dragoljubom micunovicem pregovaraju sta dalje raditi za vreme rata 90.tih.i dragoljub je to javno priznao sve ovo ko god je sinoc pratio skupstinu mogao je da vidi,ko god da gleda vesti mogao je da cuje za povelju.Dalje dali ce neko da se pobuni,i dali cemo nesto preduzeti...pitanje je... meni je i dalje u hrvatskoj imanje na koje jos nisam ni otisao,jer cale kad god ode ima problema sa hrvatima,i ostala rodbina,svi su sve ostali i pobegli odande da bi izvukli zivu glavu.Zasto,eto zato sto su Srbi,a danas se izglasava to da smo mi vrsli tamo genocid nad muslimanima...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed A bre, Milunka, sestro! Pa znalo se da ce da bude izglasano. 31.03.2010. 21:55 #200880

status: user
broj poruka: 10999
Ono oko cega je zapelo bila je definicija sranya: zlocin ili genocid. I uspeli su da izboksuju: zlocin. E pa sta ces, sejo - kad je trebalo sve resiti, kratko i jebitacno, oklevalo se, otezalo... Sloba je postao legendaran zahvaljujuci taktici `napred, napred, au, pa... mozda... ako bolje razmislim...ma, `ajdmo nazad... vidjecemo sjutra...`
Jeli dedovi zelene kajsije, pa sad unucima trnu zubi...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs