status: user broj poruka: 1 | Gledao sam ali... ne znam kako se zove... hteo bih o5 da ga gledam ali ne znam kako da se zove! :(
Fiilm je snimljen oko 2004 god. Radnja filma: desavanje u SAD-u, Duze se momak i devojka, par godina i a simpatisu jedan drugog ali ne pricaju od tome... vreme prolazilo a oni se nisu smuvali... nako nekog vremena ova devojka se smuvala sa nekim likom iz norveske.. resili da se uzmu i ona pozove ovog `drugara` sto joj se svidja (i ona njemu) da joj bude (mislim kum-ili kao najboljai frend) na svadbi... Svadba se odrzavala u Norveskoj... tokom svadbe, ima neki obicaj da se mlada ljubi u usta sa gostima-prijateljima... tu su se i prvi put poljubili (njih dvoje-`Drugar i drugarica`) i tu posle pocinje zasto mi nisi rekao da ti se svidjam.... zasto na svadbii... na kraju je bilo da je ona odustala od svadbe i posle su bili zajedno do kraja zivmota...! xD :D
Ako neko zna kako se zove film-moze da mi posalje na mail: Nikola_laf@hotmail.com UNAPRED ZAHVALAN!!! PozzzZZ |