Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Prevara sa SMS licitacijama
STRANA 1 OD 1
muchacho Prevara sa SMS licitacijama 07.03.2010. 22:48 T25123

status: user
broj poruka: 36

Iako sam u vezi ovoga cuo dosta traceva, evo i zvanicne potvrde:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/104290/Otkrivamo+Ukrali+56+kola+i+4+stana+na+SMS+licitacijama

Postavlja se pitanje, da li su imali nekog insajdera u Narodnoj lutriji i televiziji!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Prevara sa SMS licitacijama 08.03.2010. 13:11 #194936

status: user
broj poruka: 7769
Po meni to moze biti samo admin u narodnoj lutriji, posto televizija samo prikazuje ono sto joj se servira sem RTV Ruzicasti koji je bio i organizator.
Kako god okrenes ruzicasti prvi smisle foru koju ostali exploatisu.
Setite se samo FONTO zajebancije, pozoves i kao izdeklamujes podatke a oni ti skinu 5 dinara sto je u ono vreme bila ozbiljna kinta.

RRA treba da zabrani sve te zajabancije na TV i internetu, jer samo kad pomislim koju je lovu uzeo shugavi SOS kanal kakvu zgradu sad imaju da ne poverujes, postavis dve tri vrtirepke pred kameru i udri po `shabanima` naka mi oproste svi sa imenom Shaban.

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: Iako sam u vezi ovoga cuo dosta traceva, evo i zvanicne potvrde
:: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/104290/Otkrivamo+Ukrali+56+kola+i+4+stana+na+SMS+licitacijam
:: Postavlja se pitanje, da li su imali nekog insajdera u Narodnoj lutriji i televiziji!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs