Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Pitanje za Particije na laptopu
STRANA 1 OD 1
filni Pitanje za Particije na laptopu 06.03.2010. 21:46 T25092

status: user
broj poruka: 1220

Imam jedno pitanje ako neko moze da pomogne .... Ne bih znao kako d aobjasnim al aj da probam.. Sve shto imam na desktopu od filmova npr.... ima i na particiji D ..... I ako obrishem sa ove particije on brishe i sa desktopa.... i obrnuto..u prevodu... svuda mi se ponavljaju stvari... i ako neshto obrishem on obrishe i sa druge particije... sve mi pravi duplo...a i tako brishe.. kako to da ugasim ili reshim.... Hocu da reinstaliram sistem... al me strah da ne pobrishe sve sa druge particije.... znachi u pitanju je jedan HARD DISK sa dve particije... jedna ima 50g tu je system .. a druga D ima 100GB ..... al sve snima duplooooo..u chemu je fora? Hvala svima unaprd..al popizdeo sam :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni dopuna 06.03.2010. 21:49 #194515

broj poruka: 1220

I jedan dodatak..on je samo filder MY DOCUMENT napravio na particiju D nishta drugo ne pravi..znachi samo MY DOCUMENT I SVE SHTO IMA U NJEMU ima i na particiji D
gile23 ... 07.03.2010. 00:29 #194573

broj poruka: 9121
Ne mogu da ti pomognem, oko ovoga, ali napravi temu u odeljku foruma Softver jer te teme idu na prvu stranu :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Mnogo si greasn covek, brate. Prvo, reci o kojem se op. sistemu 07.03.2010. 06:56 #194614

broj poruka: 10999

radi. Drugo, da li ti je instalisan neki program za sinhronizaciju (procackaj malo `program files`). Kada snima `duplo`? Kada snimas sa CD/DVD-a na D:/? Opisi ovo malo detaljnije, daj konkretne primere tipa `taj i taj fajl sa tog i tog medija snimim pomocu Total commnader-a na D: i ustanovim da...`. Nemoj da nas teras da ti svako slovo vadimo klestima iz usta...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs