Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Slanje DVD preko grane
STRANA 1 OD 1
cele1988 Slanje DVD preko grane 03.03.2010. 18:32 T24999

status: user
broj poruka: 1424
interesuje me jel neko slao DVD putem poste nekom svom :D
Trebam da posaljem drugaru u Skopje dvd sa slikama i video materijal sa neke zurke :D
da li to mogu da saljem postom?!
Posto mi u posti nisu dali da saljem DVD za nemacku kao mozda je piratski sadrzaj !

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko WTF? 03.03.2010. 19:29 #193548

broj poruka: 6648
Ja sam slao u Holandiju. I slike, filmove, i piratske cd-e (reći ću, pa zajebavajte koliko hoćete - slao sam ono zmija-žaba i ostalo, za neke klince u Holandiji..., matori su im takvi strait cooleri da nisu znali da iskopiraju običan audio cd).
Srtpam gowna u kovertu i platim grame i daljinu, a šta je unutra, kokoške ne smeju ni da me pitaju jer ih celo vreme mrko gledam. Šta njih boli q šta je na cd-u, dvd-u? Ti tvrdiš da je legalno a oni neka duvaju. Droga nije u svakom slučaju.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

jumperjack Re... 04.03.2010. 20:40 #193812

broj poruka: 497
Sigurno ne proveravaju sta je na diskovima jer toliko toga ide da bi im trebalo x radnika i jos vise vremena da provere svaki cd koji im prodje kroz ruke!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs