Preporucite neku dobru seriju, ali da nije komicna tj. da nema elemenata komedije. Evo sta sam gledao i neki overall: The Shield 10 The Wire 10 Prison Break 2 True Blood 10 Battlestar Galactica 10 Heroes 10
Pogledao bih mozda Lost, ali se plasim da ne prodjem kao sa Prison.. Moze i neka mangica dobra tipa: Berserk Ninja Scroll Death Note ...
Carnivale... (mistika, ima za svakog po nesto) Chuck... (do kesice) My Name Is Earl... (superiska) Eureka... (radili je ljudi sa ovih prostora, prva sezona je sjajna) The Big Bang Theory... (nako) Legend Of The Seeker #1... (u stilu LOTR) Lie To Me #1 i #2 (prva sezona je bolja) Sons Of Anarchy Season #1 i #2 (dobra na momente i strasno dobra) Doc Martin (brit) Martin Clunes... (ja sam otkinuo na ambijent u seriji) Cold Feet (brit)... (serija je mozda vise za zenske ali mi se totalno dopala) Keen Eddie #1... (samo jedna sezona je i snimljena, nije nesto ali se lako gleda) The Mentalist #1 i #2 (prva sezona je dobra drugu jos nisam gledao)
Jesta da kasnim sa odgovorom ali bolje ikad nego nikad...
Doc Martin sam nasao na Warez-bb i mefaupload forum, na oba je izvorni engleski ali sa krajnjeg juga engleske pa pomalo lisci na Welsh kad ga govore domorodci u seriji no da se lepo pratiti. Inace iako je serija isla na ovim prostorima nisam nasao prevode.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Los :: My name is Ear :: Doc Marti :: :: ostale si ili gledao ili su komicn :: :: @ Mali Abne :: :: Da li si možda našao Doc Martina sa našim ili engleskim prevodom i gde?
jooj, ta paprika, kad sam je gledao pre par godina sa ortakom, na kraju smo bili u fazonu: `sta se ovde desilo?...o_0` :D
+1 za samurai champloo -to je obavezna lektira
maliabner ti je napisao vecinu dobrih sf serija (izdvojicu eureku i legend of the seeker) da dodam pokoju animu (poredjao sam ih po redu, tj od najpribliznijeg tome sto si naveo, pa do najdaljeg XD):
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Evo par kod nas popularnijih japančeroskih anime serija, za široke narodne mas :: :: Gungrav :: Paprik :: Samurai Champloo (više na zajebanciju ali nije loše :: Darker Then Blac :: Hellsin :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en Bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.