Sad sam veoma ozbiljan i hocu da otvorim novu temu u vezi ovog problema. Kome se zapravo neko obraca ovde koristeci engleski jezik. Ja mislim da se ne obraca korisnicima pcberze., jer oni svi razumeju srpski. Poenta lezi mnogo dublje u umovima osoba koja to rade ali koja to nece da priznaju. Meni je bilo interesantno da istrazujem malo na tu temu i zakljucio sam da se oni hvale svojim poznavanjem engleskog jezika i imaju potrebu da svima to pokazu ovde na forumu. Jer logicno je ako ne mozes da stavis engleski u korisnu upotrebu onda ti on sluzi za hvalisanje. Ja ovde izrazavam svoje nezadovoljsto u vezi sa tim. I neki stalno ne procitajuci sve moje postove pokusavaju da miniraju ovo razmisljanje. Ovo je pozitivno razmisljanje i nikog ne vredjam sa njime za razliku od nekih koji su to poceli da rade.
Ja volim da se hvališem onim što znam, pa bio to i engleski. Ne volim kad nešto ne znam, osim ako se radi o VB, španskim serijama ili rezultatima Komandanta Marka. Još manje volim kad nešto mislim da znam, kad ono... Možda nije baš korisno ili isključivo korisno da se nešto napiše na engleskom, ali je usko povezano sa IT i najvećom većinom programa koje koristimo, pa prema tome, nije strano pa koliko god neko gajio fobije. Ali, sve je veoma prosto, čak i na srpskom jeziku: ne čitaj šta ti se ne sviđa, ne maltretiraj druge da rade i misle što i ti. Radi kako misliš da treba a ne kako misilš da se sviđa ili kako misliš da treba da se sviđa drugima... bar dok je ovaj forum free.
Ali to ti je cisto eksponiranje. Vidi mene ja pisem engleski na forumu koji ga ne upotrebljava i ne sluzi za sporazumevanje. A to nije dobro. `That`s bad mojo`. A sto se tice naziva programa, hardvera i softvera nisi procitao sve moje postove tako da ne mogu da ti to ponavljam.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.